• IZBORI 2016: JOŠ NEKE STRANKE PREDSTAVILE KANDIDATE ZA ODBORNIKE

    O čemu su stranke govorile ove nedelje

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENjANIN – Na predstojećim lokalnim izborima Socijalistička partija Srbije (SPS) će nastupiti u koaliciji sa Jedinstvenom Srbijom, Narodnim pokretom Srbije i Ruskom demokratičnom strankom.

    glasanje

    Ova koalicija podnela je Gradskoj izbornoj komisiji listu kandidata za odbornike, a nosilac liste je Željko Malušić. Osim njega, u prvih deset na listi se nalaze i Perica Kiridžić, Eleonora Marjanović, Slaviša Mihaljica, Duško Rađenović, Zorica Marinković, Radoslav Jocić, Boris Gladić, Željka Milošević i Zoran Orašanin.

    Predsednik Gradske organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu Predrag Perkić obavestio je građane da se LSV kandidovala za lokalne izbore kao peta izborna lista.

    – LSV na izborima za Skupštinu grada nastupa samostalno i na glasačkom listiću biće pod rednim brojem 5 – izjavio je Perkić, dodajući da pobeda Lige znači pobedu i oživljavanje Zrenjanina.

    Gradski odbor Demokratske stranke (DS) u Zrenjaninu je saopštio da je u ponedeljak predao svu neophodnu dokumentaciju za učešće na izborima i da će nositi broj šest.

    – Na listi imamo 24 žene, od kojih su čak tri u prvih pet mesta. Naš kandidat za gradonačelnika je žena, a to je Gordana Kozlovački. Imamo 12 mladih, od kojih se dvoje nalazi u prvih pet mesta, ali i sedam penzionera – izjavila je Alisa Kockar, portparolka zrenjaninskih demokrata i kandidatkinja za odbornicu.

    I u Novom Bečeju je predstavljena lista kandidata LSV za odbornike u Skupštini opštine. Listu predvodi aktuelni predsednik novobečejske opštine Saša Šućurović, a među prvih deset kandidata su i Miloš Zvekić, Marija Brković, Radoslav Šećerov, Ivan Jakšić, Nevena Subotić, Igor Munćan, Anđelka Korovljev, Srđan Pecarski i Vladimir Vaščić.

    Gradski odbor Srpske napredne stranke (SNS) u Zrenjaninu ovonedeljnu konferenciju za novinare posvetio je sportskim temama. Predsednik Saveta za sport i omladinu Simo Salapura kazao je da SNS posvećuje posebnu pažnju sportu i sportistima, što se može videti kroz izgradnju novih i rekonstrukciju postojećih fiskulturnih sala u Aradcu, Ečki, Mihajlovu i Botošu, ali i izgradnji golf centra u Zrenjaninu.

    – Zahvaljujući odličnoj saradnji Srpske napredne stranke i Grada Zrenjanina omogućeni su uslovi koji su rezultirali osvajanjem značajnih nagrada na međunarodnoj sportskoj sceni – ocenio je Salapura.

    Inicijativni odbor Pokreta Levica Srbije govorio je o nepotrebnim investicijama u Zrenjaninu.

    – Dosadašnje rukovođenje gradom je krunisano projektima koji nisu u ovom momentu prioritet za funkcionisanje grada – istakao je Miljan Čičić iz ovog Pokreta.

    Dejana Pataki je rekla da sadašnje zrenjaninsko rukovodstvo karakteriše nerazlikovanje šta je potreba, a šta je luksuz za Zrenjanin.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika