• IZABRANO LOKALNO RUKOVODSTVO SRPSKE DEMOKRATSKE STRANKE

    Partiji dosad pristupilo oko 350 članova

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENjANIN – Srpska demokratska stranka je formirala Gradski odbor u Zrenjaninu, kao i Okružni odbor za srednji Banat.

    Darko Vujčin
    Darko Vujčin

    Za predsednika Okružnog odbora izabran je Darko Vujčin iz Zrenjanina, dok je za predsednika gradske organizacije Srpske demokratske stranke izabran Srđan Blagojević iz Lukićeva.

    – Aktivno radimo dve nedelje na terenu i uspeli smo organizovati veći broj mesnih odbora u sedam naseljenih mesta u opštini i osam mesnih odbora u gradu. Ostali mesni odbori su u procesu formiranja. Postavljeni su poverenici koji svakodnevno rade na terenu – rekao je Vujčin.

    Po njegovim rečima, za nepune dve nedelje ovoj partiji pristupilo je oko 350 članova, a broj nije konačan. Imenovani su i poverenici za opštine Sečanj, Žitište i Novi Bečej.

    – Pozivamo sve zainteresovane na prvi kongres stranke, koji će se održati 28. februara, u 12 časova, u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu, gde ćemo predstaviti program i programske ciljeve stranke. Na kongresu će učestvovati delegati iz našeg grada i okruga, a očekuje se dolazak predsednika Republike Srpske Milorada Dodika. Prisutnima će se obratiti i predsednik stranke Branislav Švonja – naglasio je Vujčin.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika