Politika

IZABRANO LOKALNO RUKOVODSTVO SRPSKE DEMOKRATSKE STRANKE

ZRENjANIN – Srpska demokratska stranka je formirala Gradski odbor u Zrenjaninu, kao i Okružni odbor za srednji Banat.

Darko Vujčin
Darko Vujčin

Za predsednika Okružnog odbora izabran je Darko Vujčin iz Zrenjanina, dok je za predsednika gradske organizacije Srpske demokratske stranke izabran Srđan Blagojević iz Lukićeva.

– Aktivno radimo dve nedelje na terenu i uspeli smo organizovati veći broj mesnih odbora u sedam naseljenih mesta u opštini i osam mesnih odbora u gradu. Ostali mesni odbori su u procesu formiranja. Postavljeni su poverenici koji svakodnevno rade na terenu – rekao je Vujčin.

Po njegovim rečima, za nepune dve nedelje ovoj partiji pristupilo je oko 350 članova, a broj nije konačan. Imenovani su i poverenici za opštine Sečanj, Žitište i Novi Bečej.

– Pozivamo sve zainteresovane na prvi kongres stranke, koji će se održati 28. februara, u 12 časova, u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu, gde ćemo predstaviti program i programske ciljeve stranke. Na kongresu će učestvovati delegati iz našeg grada i okruga, a očekuje se dolazak predsednika Republike Srpske Milorada Dodika. Prisutnima će se obratiti i predsednik stranke Branislav Švonja – naglasio je Vujčin.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM