• IMENOVANI DIREKTORI U DVA JAVNA PREDUZEĆA

    ZRENJANIN  – Novi direktor Javnog komunalnog preduzeća “Čistoća i zelenilo” u Zrenjaninu  je diplomirani inženjer tehnologije Zoran Protić, koji je na tu funkciju imenovan na četiri godine, odlukom današnje Skupštine Grada Zrenjanina.     Ovo je jedna od odluka današnjeg zasedanja Skupštine Grada Zrenjanina, a prethodilo joj je razrešenje v.d. direktora Čistoće, Gorana Fijata, koji […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    IMENOVANI DIREKTORI U DVA JAVNA PREDUZEĆA

    ZRENJANIN  – Novi direktor Javnog komunalnog preduzeća “Čistoća i zelenilo” u Zrenjaninu  je diplomirani inženjer tehnologije Zoran Protić, koji je na tu funkciju imenovan na četiri godine, odlukom današnje Skupštine Grada Zrenjanina.

     

    Skupština-3
    Zasedanje Skupštine Grada Zrenjanina

     

    Ovo je jedna od odluka današnjeg zasedanja Skupštine Grada Zrenjanina, a prethodilo joj je razrešenje v.d. direktora Čistoće, Gorana Fijata, koji je na tu dužnost imenovan u februaru prošle godine. Osim toga, Radiša Dupljanović, diplomirani inženjer tehnologije, imenovan je za direktora  Javnog preduzeća “Gradska stambena agencija”. On je prethodno bio v.d. direktora u GSA.

     

    Na skupštinskoj sednici raspravljalo se i odlučivalo o 53 tačke dnevnog reda, među kojima su bili i izveštaji o radu javnih preduzeća i ustanova, čiji osnivač je Grad Zrenjanin.

    Skupština-2
    Skupština Grada Zrenjanina

     

    Jedna od bitnih informacija, koja je saopštena na današnjoj sednici Skupštine, jeste najava da će za nekoliko dana postrojenje za preradu pijaće vode u Zrenjaninu biti potpuno funkcionalno i da će započeti isporuka zdrave pijaće vode za domaćinstva. To je saopštio direktor JKP “Vodovod i kanalizacije” Ivan Dević. On je naglasio da će isporuka zdrave pijaće vode teći potpuno nezavisno od postupka nabavke i zamene digitalnih  brojila, koja je planirana u vrednosti od sto miliona dinara.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]