Politika YSLAJDER

IMENOVANI DIREKTORI U DVA JAVNA PREDUZEĆA

ZRENJANIN  – Novi direktor Javnog komunalnog preduzeća “Čistoća i zelenilo” u Zrenjaninu  je diplomirani inženjer tehnologije Zoran Protić, koji je na tu funkciju imenovan na četiri godine, odlukom današnje Skupštine Grada Zrenjanina.

 

Skupština-3
Zasedanje Skupštine Grada Zrenjanina

 

Ovo je jedna od odluka današnjeg zasedanja Skupštine Grada Zrenjanina, a prethodilo joj je razrešenje v.d. direktora Čistoće, Gorana Fijata, koji je na tu dužnost imenovan u februaru prošle godine. Osim toga, Radiša Dupljanović, diplomirani inženjer tehnologije, imenovan je za direktora  Javnog preduzeća “Gradska stambena agencija”. On je prethodno bio v.d. direktora u GSA.

 

Na skupštinskoj sednici raspravljalo se i odlučivalo o 53 tačke dnevnog reda, među kojima su bili i izveštaji o radu javnih preduzeća i ustanova, čiji osnivač je Grad Zrenjanin.

Skupština-2
Skupština Grada Zrenjanina

 

Jedna od bitnih informacija, koja je saopštena na današnjoj sednici Skupštine, jeste najava da će za nekoliko dana postrojenje za preradu pijaće vode u Zrenjaninu biti potpuno funkcionalno i da će započeti isporuka zdrave pijaće vode za domaćinstva. To je saopštio direktor JKP “Vodovod i kanalizacije” Ivan Dević. On je naglasio da će isporuka zdrave pijaće vode teći potpuno nezavisno od postupka nabavke i zamene digitalnih  brojila, koja je planirana u vrednosti od sto miliona dinara.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz