• IMENOVAN ČLAN GRADSKOG VEĆA ZADUŽEN ZA TURIZAM I SAOBRAĆAJ

    ZRENJANIN – Dragan Vulešević, iz redova Gradskog odbora Socijalističke partije Srbije u Zrenjaninu, imenovan je za gradskog većnika zaduženog za resor turizma i saobraćaja. – Zrenjanin ima dosta mogućnosti da upotpuni i proširi svoju turističku ponudu, bilo da se radi o manifestacijama ili o prezentaciji samog grada i okoline. Naravno, to je direktno uslovljeno sredstvima, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    IMENOVAN ČLAN GRADSKOG VEĆA ZADUŽEN ZA TURIZAM I SAOBRAĆAJ
    Dragan Vulešević

    ZRENJANIN – Dragan Vulešević, iz redova Gradskog odbora Socijalističke partije Srbije u Zrenjaninu, imenovan je za gradskog većnika zaduženog za resor turizma i saobraćaja.

    – Zrenjanin ima dosta mogućnosti da upotpuni i proširi svoju turističku ponudu, bilo da se radi o manifestacijama ili o prezentaciji samog grada i okoline. Naravno, to je direktno uslovljeno sredstvima, ali postoji dosta stvari koje se mogu unaprediti sa vrlo malo sredstava i to će biti fokus našeg rada – najavio je Vulešević.

    Po njegovim rečima, svi koji dođu u Zrenjanin odu zadovoljniji nego što su očekivali, što svakako govori da smo dobri domaćini.

    – Trebalo bi dosta raditi na marketingu i na promociji turizma u Zrenjaninu, što nam je i zadatak za naredni period koji moramo kvalitetno odraditi – istakao je Vulešević.

    Što se tiče gradskog i međumesnog saobraćaja, on je rekao da je generalno zadovoljan, ali da će nastojati da kvalitet usluga bude podignut na još veći nivo kako bi građani bili zadovoljni, a njihova sigurnost u saobraćaju bila na prvom mestu.

    – Što se tiče taksi prevoznika, borićemo se da svi taksisti rade u skladu sa zakonom i poradićemo na uklanjanju tzv. divljih taksista. Takođe, u gradu ćemo raditi na obeležavanju smernica ka bitnim istorijskim, kulturnim, sportskim i drugim spomenicima i objektima, kako bi gosti iz drugih mesta mogli lakše da se snalaze – istakao je Vulešević.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]