• IGOR MIROVIĆ: Zrenjanin se izdvaja u privlačenju investicija

    Upitan koje bi lokalne samouprave izdvojio da prednjače u privlačenju investicija i zapošljavanju, predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović je naveo Zrenjanin.   – Zrenjanin je nastavio da privlači investicije, zbog rekonstrukcije puta od Novog Sada do Zrenjanina, a uskoro ćemo realizovati brzu saobraćajnicu Novi Sad – Zrenjanin i Zrenjanin – Beograd, što će za Banat […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    IGOR MIROVIĆ: Zrenjanin se izdvaja u privlačenju investicija

    Upitan koje bi lokalne samouprave izdvojio da prednjače u privlačenju investicija i zapošljavanju, predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović je naveo Zrenjanin.

     

    – Zrenjanin je nastavio da privlači investicije, zbog rekonstrukcije puta od Novog Sada do Zrenjanina, a uskoro ćemo realizovati brzu saobraćajnicu Novi Sad – Zrenjanin i Zrenjanin – Beograd, što će za Banat mnogo značiti, a koštaće 200 miliona evra – naveo je Mirović, uz napomenu da će Pokrajinska vlada u narednom periodu više pažnje posvetiti ostalim, manje razvijenim opštinama u centralnom Banatu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika