• I Udruženje „Petrovgrad“ osuđuje skrnavljenje spomenika Žarku Zrenjaninu

    Udruženje „Petrovgrad“ najoštrije osuđuje skrnavljenje spomenika Žarku Zrenjaninu i poziva nadležne državne organe da procesuiraju odgovorne, navodi se u saopštenju ovog udruženja.   „Smatramo da su bezobzirni pojedinci vandalskim činom naneli ogromnu materijalnu i nematerijalnu štetu našem gradu. Na žalost, određene nevladine organizacije i stranke su iskoristile navedeni događaj u cilju prikupljanja jeftinih političkih poena. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    I Udruženje „Petrovgrad“ osuđuje skrnavljenje spomenika Žarku Zrenjaninu

    Udruženje „Petrovgrad“ najoštrije osuđuje skrnavljenje spomenika Žarku Zrenjaninu i poziva nadležne državne organe da procesuiraju odgovorne, navodi se u saopštenju ovog udruženja.

     

    „Smatramo da su bezobzirni pojedinci vandalskim činom naneli ogromnu materijalnu i nematerijalnu štetu našem gradu. Na žalost, određene nevladine organizacije i stranke su iskoristile navedeni događaj u cilju prikupljanja jeftinih političkih poena. Uvereni smo da je nužno osuditi svaki oblik necivilizacijskog ponašanja, kao i nastojanje pojedini javnih aktera da ideološke neistomišljenike označavaju pogrdnim kvalifikacijama. Podsećamo javnost da se Udruženje „Petrovgrad“ zalaže za vraćanje starog naziva gradu koji je nedemokratskim činom preimenovan neposredno nakon Drugog svetskog rata“, navodi se u saopštenju Udruženja „Petrovgrad“, koje potpisuje predsednik Budimir Jovanović.

     

    Više o ovom događaju možete PROČITATI OVDE.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]