• Grgić predsednik SDS-a u Zrenjaninu

    Izabrani i članovi Gradskog odbora

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENJANIN – Predrag Grgić je na prvim neposrednim stranačkim izborima izabran za predsednika Gradskog odbora Socijaldemokratske stranke u Zrenjaninu, potvrđeno je portalu „Zrenjaninski“ u ovoj partiji.

    Predrag Grgić
    Predrag Grgić

    Izabrani su i članovi Gradskog odbora, među kojima su i Gabor Lodi, kao šef odborničke grupe SDS-a u Skupštini grada, Slobodan Goševski, kao član Glavnog odbora SDS-a, i Dejan Miladinov, kao predsednik Izvršnog odbora Gradskog odbora.

    Od upisana 294 člana SDS-a u Zrenjaninu sa pravom glasa, njih 171 je biralo stranačko rukovodstvo.

    Kako je najavljeno, konstitutivna sednica Gradskog odbora biće održana u četvrtak, 9. aprila, s početkom u 18 časova.

    „SDS u Zrenjaninu će na taj način zaokružiti svoje konstituisanje i krenuće u predizbornu kampanju za predstojeće lokalne i pokrajinske izbore koji će se održati, gotovo izvesno, u decembru ove godine“, navodi se u saopštenju za javnost i dodaje da, prema ispitivanju koje je centrala stranke uradila u Zrenjaninu, Boris Tadić uživa 15 odsto podrške Zrenjaninaca, a stranka 6,8 odsto.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]