• Grgić: Komunikacija van kontrolisanih medija

    SDS će direktno razgovarati sa građanima

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENJANIN – Socijaldemokratska stranka je performansom održanim u Zrenjaninu, i u još 11 gradova u Srbiji, otpočela predizbornu kampanju za lokalne i pokrajinske izbore koje očekujemo u dogledno vreme, poručio je predsednik Gradskog odbora ove partije Predrag Grgić.

    Predrag Grgić
    Predrag Grgić

    Po njegovim rečima, SDS je konstituisao gradski i Izvršni odbor u Zrenjaninu i doneta je odluka da više nema potrebe za sastančenjem u prostorijama stranke.

    – Odgovor na loše stanje u zemlji su komunikacija sa građanima van kontrolisanih medijskih sadržaja i održiva rešenja, a ne uzaludno trošenje nacionalne energije na mitinzima i kontramitinzima kojima se Srbija vraća u atmosferu devedesetih, a ne reševa nijedan problem. Smatramo da ćemo na taj način uspeti da animiramo Zrenjanince za politiku koju promovišemo i da predstavimo kandidate za buduću listu za gradske odbornike i pokrajinske poslanike – istakao je Grgić.

    On je najavio da će  SDS Zrenjanin u narednih 15 dana javnosti prezentovati 12 najvećih promašaja lokalne samouprave u protekle tri godine, i ponuditi rešenja za aktuelne probleme.

    – Naša stranka, kao jedina opoziciona na svim nivoima, lokalnom, pokrajinskom i republičkom, pokušava da ponudi alternativu razočaranima i u Aleksandra Vučića i u Bojana Pajtića, nevladinom sektoru, sindikatima i „belim listićima“ – zaključio je Grgić.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]