Politika

Grgić: Komunikacija van kontrolisanih medija

ZRENJANIN – Socijaldemokratska stranka je performansom održanim u Zrenjaninu, i u još 11 gradova u Srbiji, otpočela predizbornu kampanju za lokalne i pokrajinske izbore koje očekujemo u dogledno vreme, poručio je predsednik Gradskog odbora ove partije Predrag Grgić.

Predrag Grgić
Predrag Grgić

Po njegovim rečima, SDS je konstituisao gradski i Izvršni odbor u Zrenjaninu i doneta je odluka da više nema potrebe za sastančenjem u prostorijama stranke.

– Odgovor na loše stanje u zemlji su komunikacija sa građanima van kontrolisanih medijskih sadržaja i održiva rešenja, a ne uzaludno trošenje nacionalne energije na mitinzima i kontramitinzima kojima se Srbija vraća u atmosferu devedesetih, a ne reševa nijedan problem. Smatramo da ćemo na taj način uspeti da animiramo Zrenjanince za politiku koju promovišemo i da predstavimo kandidate za buduću listu za gradske odbornike i pokrajinske poslanike – istakao je Grgić.

On je najavio da će  SDS Zrenjanin u narednih 15 dana javnosti prezentovati 12 najvećih promašaja lokalne samouprave u protekle tri godine, i ponuditi rešenja za aktuelne probleme.

– Naša stranka, kao jedina opoziciona na svim nivoima, lokalnom, pokrajinskom i republičkom, pokušava da ponudi alternativu razočaranima i u Aleksandra Vučića i u Bojana Pajtića, nevladinom sektoru, sindikatima i „belim listićima“ – zaključio je Grgić.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.