• Gradski odbor Srpske napredne stranke svečano obeležio slavu (Foto)

    Gradski odbor Srpske napredne stranke u Zrenjaninu danas je svečano obeležio slavu, Svetu Petku, a svečanosti je prisustvovao veliki broj članova i simpatizera.   Nakon prigodnog govora sveštenika Slobodana Čestića, prisutnima se obratio kum slave, pomoćnik gradonačelnika Simo Salapura. On je uz čestitke, svim članovima i građanima poželeo dobro zdravlje i sreću.     – […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Gradski odbor Srpske napredne stranke svečano obeležio slavu (Foto)

    Gradski odbor Srpske napredne stranke u Zrenjaninu danas je svečano obeležio slavu, Svetu Petku, a svečanosti je prisustvovao veliki broj članova i simpatizera.

     

    Nakon prigodnog govora sveštenika Slobodana Čestića, prisutnima se obratio kum slave, pomoćnik gradonačelnika Simo Salapura. On je uz čestitke, svim članovima i građanima poželeo dobro zdravlje i sreću.

     

     

    – Velika je čast biti kum Srpske napredne stranke. Koliko smo jedinstveni i složni govori činjenica da je svake godine broj gostiju u našim prostorijama sve veći. To je potvrda da vrlo vredno i naporno radimo, da cenimo podršku naših građana, a oni naš trud i zalaganje. Ovom prilikom čestitam Oliveri Lisici koja je preuzela kumstvo za narednu godinu. A svim članovima Srpske napredne stranke i sugrađanima koji slave Svetu Petku želim dobro zdravlje i ličnu sreću – poručio je Salapura.

     

    Pročitajte još: SDPS: Đorđe Janku da bude smenjen sa funkcije člana Gradskog veća

     

    Kuma naredne slave, direktorka Centra za socijalni rad Olivera Lisica je istakla da je današnji datum jedan od najznačajnijih za zrenjaninski Gradski odbor Srpske napredne stranke. Ona je dodala da se „tokom ovog praznika osećaju neizmerna sreća, energija i jedinstvo“.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    1. Ne vidim „regionalnog isusa “ na slavi. kako su se usudili da slave bez njega?

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika