• Gradonačelnik naložio brže rešavanje predmeta

    Primljeno preko 124 hiljade predmeta

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    Zrenjanin – Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić naložio je danas Gradskoj upravi u Zrenjaninu da preduzme sve mere u cilju ažurnijeg rešavanja upravnih predmeta, sa akcentom na poštovanje načela efikasnosti i ekonomičnosti upravnog postupka.

    zr-prognoza
    Janjić je u zaključku o usvajanju izveštaja o radu na rešavanju prvostepenih upravnih predmeta u toku prošle godine istakao i značaj poštovanja rokova za donošenje rešenja u upravnom postupku.

    Gradska uprava Zrenjanina, kako se objašnjava, naročito se obavezuje da preduzme sve mere za rešavanje nerešenih predmeta te vrste i to u što kraćem roku.

    U toku prošle godine ta institucija je primila preko 124 hiljade upravnih predmeta, dok je u 2014. godinu preneto skoro 13 hiljada predmeta.

    U ovom periodu rešeno je oko 123 hiljade njih, a od nerešenih najveći broj se odnosi na predmete u kojima je postupak pokrenut na zahtev građana. U najvećem broju rešenih predmeta, zahtevi su usvojeni.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]