• GORAN KNEŽEVIĆ: SPREMNI ZA NOVE IZAZOVE

    ZRENJANIN – Predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Zrenjaninu Goran Knežević ocenio je da je 2016. bila izuzetno uspešna godina i dodao da je uveren da će naredna biti još bolja, što će rezultati na sledećim izborima potvrditi. – Za jednu političku partiju su najvažniji izbori, jer se na osnovu njih proverava politika jedne stranke. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    GORAN KNEŽEVIĆ: SPREMNI ZA NOVE IZAZOVE

    ZRENJANIN – Predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Zrenjaninu Goran Knežević ocenio je da je 2016. bila izuzetno uspešna godina i dodao da je uveren da će naredna biti još bolja, što će rezultati na sledećim izborima potvrditi.

    Goran Knežević

    – Za jednu političku partiju su najvažniji izbori, jer se na osnovu njih proverava politika jedne stranke. Upravo iz tog razloga je za nas 2016. godina bila veoma uspešna. Srpska napredna stranka je na nedavno održanim izborima ostvarila veliki uspeh, o čemu najbolje svedoče rezultati lokalnih izbora na osnovu kojih je naša stranka obezbedila da sama obavlja javne poslove. Naredna godina će takođe biti naporna, očekuju nas najmanje predsednički izbori za koje smo potpuno spremni. Dobro smo organizovani, imamo kompaktan tim i sasvim sam siguran da će rezultati biti odlični – poručio je Knežević.

    Knežević se javnosti obratio na novogodišnjem koktelu organizovanom u stranačkim prostorijama u Zrenjaninu. Pored njega, svečanosti su prisustvovali gradonačelnik Čedomir Janjić, zamenik gradonačelnika Saša Santovac, predsednik Skupštine Oliver Mitrović, narodni poslanici Stanislava Janošević i Mirko Krlić i pokrajinski poslanici Stojanka Lekić i Darko Bađok.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 2

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika