• Goran Knežević predsednik SNS u Zrenjaninu

    Odlučeno na Izbornoj skupštini

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENJANIN – Goran Knežević izabran je večeras za predsednika Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Zrenjaninu, na Izbornoj skupštini održanoj u velikoj sali Kulturnog centra. Za Kneževića, koji je bio i jedini kandidat, glasali su svi prisutni delegati.

    Zahvaljujući se na ukazanom poverenju, Knežević se u obraćanju dotakao aktivnosti SNS-a u državi, ali i na lokalu.

    – Smanjenje plata i penzija nije politika po našem izboru, to je iznuđen potez iz prilika koje smo nasledili. To je privremeno povlačenje na rezervni položaj da se priberemo i konsolidujemo, da se oporavimo i sa novim elanom iskoračimo iz vremena krize u vreme razvoja. Da se reformišemo, ma koliko reforme bile teške i podrazumevale mere koje su bolne i nepopularne. Ali, mi odustati nećemo – poručio je Knežević.

    On je napomenuo da je pred državom i dalje put iskušenja, rada i odricanja i da prečica na tom putu nema.

    – Zrenjaninska lokalna samouprava je među prvima u našoj zemlji razumela prednosti ovih odluka. Zrenjanin je otvorio vrata investitorima u jednoj od najboljih evropskih slobodnih zona. Zaustavili smo propadanje i urušavanje grada, otvaramo gradilišta i vraćamo kranove i buldožere. Zrenjanincima rešavamo decenijski problem zdrave pijaće vode. Ono što smo obećali to i realizujemo – kazao je Knežević.

    Skupu se obratio i predsednik Izvršnog odbora SNS-a Radomir Nikolić koji je napomenuo da ova stranka danas broji 500.000 članova. On je zrenjaninskim naprednjacima poručio da su na pragu lokalni izbori na kojima će, kako je rekao, oni pobediti, jer ne mogu da izgube.

    Među govornicima su bili i potpredsednici SNS-a Nikola Selaković i Igor Mirović, koji je u završnoj reči podvukao da su izbori na pragu, da uzmicanja nema i da pokrajinska vlast nema kud.

    – Samo uz slogu i jedinstvo ostvarićemo snažan uspeh – dodao je Mirović.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]