• GORAN KNEŽEVIĆ PORUČIO: Ponosni smo na naš Zrenjanin

    Prepuna sala, reči podrške i čestitke obeležili su svečanu konferenciju povodom deset godina postojanja Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Zrenjaninu, koja je pred velikim brojem članova, simpatizera i gostiju održana u multimedijalnoj sali hotela „Vojvodina“.   Prisutnima su se obratili predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke Goran Knežević, potpredsednik Srpske napredne stranke Milenko Jovanov, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    GORAN KNEŽEVIĆ PORUČIO: Ponosni smo na naš Zrenjanin

    Prepuna sala, reči podrške i čestitke obeležili su svečanu konferenciju povodom deset godina postojanja Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Zrenjaninu, koja je pred velikim brojem članova, simpatizera i gostiju održana u multimedijalnoj sali hotela „Vojvodina“.

     

    Prisutnima su se obratili predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke Goran Knežević, potpredsednik Srpske napredne stranke Milenko Jovanov, poslanica u Skupštini Republike Srbije Stanislava Janošević i odbornici u Skupštini grada Zrenjanina i članovi Unije mladih Danijela Mićević i Nenad Domjeskov.

     

    Goran Knežević je tom prilikom rekao da je Srbija danas stabilna i ugledna zemlja na evropskom putu, zemlja koja poštuje svoje prijatelje, neguje dobre odnose sa komšijama, razgovara sa svima, zemlja koja je garant mira i racionalne politike i dodao da ogroman značaj u ovom odgovornom poslu pripada lideru stranke i predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

     

    – Ponosni smo na naš Zrenjanin, koji danas slobodno možemo da nazovemo grad budućnosti. Brojne domaće i strane kompanije uspešno posluju u našoj sredini, grade se novi poslovni objekti u svim delovima grada, oživela je stambena izgradnja, kontinuirano radimo na obnovi putne infrastrukture, stimulišemo razvoj poljoprivrede, male privrede i ženskog preduzetništva. Obrazujemo i zapošljavamo mlade ljude, promovišemo sport i humanost i nikada ne zaboravljamo naše penzionere koji su nam velika podrška. Plodovi našeg rada su vidljivi, mi nemamo potrebu nikoga da ubeđujemo u njih. Sada zajedno nastavljamo jači, mudriji i spremniji nego ikad naš put u budućnost. Sada smo najpotrebniji jedni drugima i našem predsedniku. Čuvajte našu stranku, čuvajte našu Srbiju i čuvajte naš Zrenjanin – rekao je, između ostalog, Knežević.

     

    SNS

     

    Potpredsednik Srpske napredne stranke Milenko Jovanov je istakao da je Zrenjanin, zahvaljujući lideru kakav je Goran Knežević, ponovo postao industrijski grad koji predstavlja lokomotivu razvoja Banata.

     

    – Ogromni i sjajni rezultati obeležili su rad Srpske napredne stranke u Zrenjaninu tokom prethodnih 10 godina. Kada sagledate šta je urađeno i ono što tek sledi, sa sigurnošću možemo da kažemo da ovakve rezultate retko ko će moći u narednom periodu da ponovi ili nadmaši. Zrenjaninskim naprednjacima želim da nastave da nižu ovako dobre rezultate, da budu uporni i istrajni i sasvim sam siguran da će zahvaljujući tome Zrenjanin, a samim tim i Banat i Vojvodina biti još jači – naglasio je Jovanov.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 2

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]