• Goran Knežević dobio posebno odlikovanje predsednika Mađarske

    Ministar privrede Goran Knežević dobio je posebno odlikovanje predsednika Republike Mađarske „Srednji krst“.   Ovo odlikovanje Kneževiću je uručio mađarski ministar spoljnih poslova i trgovine Peter Sijarto.   Sijarto je istakao da priznanje uručeno Kneževiću predstavlja zahvalnost, jer je doprineo unapređenju bilateralnih odnosa dveju zemalja i što je pomogao mađarsku zajednicu u Srbiji.   Goran […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Goran Knežević dobio posebno odlikovanje predsednika Mađarske

    Ministar privrede Goran Knežević dobio je posebno odlikovanje predsednika Republike Mađarske „Srednji krst“.

     

    Ovo odlikovanje Kneževiću je uručio mađarski ministar spoljnih poslova i trgovine Peter Sijarto.

     

    Sijarto je istakao da priznanje uručeno Kneževiću predstavlja zahvalnost, jer je doprineo unapređenju bilateralnih odnosa dveju zemalja i što je pomogao mađarsku zajednicu u Srbiji.

     

    Goran Knežević se zahvalio na priznanju, konstatujući da mu je ono najznačajnije, jer dolazi od države članice Evropske unije, koja ima jaku ekonomiju i čvrstu politiku.

     

    Pročitajte još: Država i „Šandong“ će zajedno graditi auto-put do Beograda i Novog Sada

     

    – Živim u Zrenjaninu, u višenacionalnoj Vojvodini. Slažem se sa tim da odnosi između Srbije i Mađarske nikada nisu bili bolji i da su na istorijski najvišem nivou – ocenio je Knežević.

     

    Knežević i Sijarto kopredsedavali su u Budimpešti desetim zasedanjem Zajedničke komisije za ekonomsku saradnju između Srbije i Mađarske.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    1. Cestitke nasemu ministru i sugradjaninu na odlikovanju Srednji Prst,onako od srca.Jos da ga se seti i patrijant nas blazeni uronija pa da radost bude kompletirana

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]