• DVERI TRAŽE OLAKŠICE ZA PORODICE SA TROJE I VIŠE DECE

    ZRENJANIN – Predsednik Gradskog odbora Dveri u Zrenjaninu Obrad Stanović kazao je da je Pokret za decu „Tri plus“ još početkom novembra prošle godine uputio dopis gradskim čelnicima, u kojem se predstavlja projekat koji bi omogućio porodicama sa troje i više dece besplatan parking u gradu i mogućnost ostvarivanja popusta prilikom kupovine u maloprodajnim objektima […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    DVERI TRAŽE OLAKŠICE ZA PORODICE SA TROJE I VIŠE DECE

    ZRENJANIN – Predsednik Gradskog odbora Dveri u Zrenjaninu Obrad Stanović kazao je da je Pokret za decu „Tri plus“ još početkom novembra prošle godine uputio dopis gradskim čelnicima, u kojem se predstavlja projekat koji bi omogućio porodicama sa troje i više dece besplatan parking u gradu i mogućnost ostvarivanja popusta prilikom kupovine u maloprodajnim objektima i plaćanja usluga javnih preduzeća i ustanova koje su u nadležnosti grada.

     

    Dveri
    Obrad Stanović

     

    – Prema statističkim podacima, oko 50 odsto porodica sa troje i više dece su na ivici siromaštva. Inače, u Srbiji od ukupnog broja, samo 7,8 odsto porodica ima troje i više dece. To nam govori da budžet grada Zrenjanina za 2018. godinu ne bi bio previše opterećen, a porodicama bi ove olakšice mnogo značile – naglasio je Stanović, dodajući da iz lokalne samouprave nije stigao nikakav odgovor.

     

    Stanović je istakao da je isti ovakav projekat već zaživeo u Čačku i da je veliki broj građana sa zadovoljstvom primio vest da će im troškovi života biti smanjeni.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    Tagovi:

  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]