• DS: NOVAC ULAGATI U SPORTISTE, NE U “DANE PIVA”

    ZRENJANIN – Portparolka Gradskog odbora Demokratske stranke i odbornica u Skupštini grada Alisa Kockar na redovnoj stranačkoj konferenciji za novinare dotakla se manifestacije “Dani piva” i uspeha ovdašnjih sportista na minulim Olimpijskim igrama.     – Zamislite koliko bismo uspešnih sportista mogli da imamo kada bismo samo deo onoga što ulažemo, na primer, u “Dane […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    DS: NOVAC ULAGATI U SPORTISTE, NE U “DANE PIVA”

    ZRENJANIN – Portparolka Gradskog odbora Demokratske stranke i odbornica u Skupštini grada Alisa Kockar na redovnoj stranačkoj konferenciji za novinare dotakla se manifestacije “Dani piva” i uspeha ovdašnjih sportista na minulim Olimpijskim igrama.

     

    Alisa Kockar
    Alisa Kockar

     

    – Zamislite koliko bismo uspešnih sportista mogli da imamo kada bismo samo deo onoga što ulažemo, na primer, u “Dane piva”, usmerili ka mladima. Sistemski, podrazumeva se. Koliko Davora i Ivana je rođeno ili se doselilo u Zrenjanin, a da mi to nikada nećemo saznati jer oni neće imati priliku da otkriju i razvijaju svoj talenat? U Zrenjaninu u ovom trenutku živi nešto malo manje od 22.000 mladih i još oko 15.000 dece. Juče je bilo pravo vreme da mislimo o njihovoj, odnosno, našoj budućnosti, a danas je za to poslednji čas – istakla je Kockar i zaključila: “Mi volimo “Dane piva”, ali od nečeg mora da se živi i ostalih 360 dana u godini. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]