Politika

DS: NEĆEMO DOZVOLITI ZLOUPOTREBU ŽENA

demokratska stranka

ZRENJANIN – Sve dok Srpska napredna stranka nije osvojila apsolutnu vlast u državi, odnosno, dok nije preuzela i pokrajinsku vlast, skoro svakoga dana slušali smo priče o tome kako Demokratska stranka loše radi svoj posao i kako isključivo politički motivisano raspodeljuje novac, saopštio je Gradski odbor DS u Zrenjaninu.

 

demokrate

 

Dugo je, navode zrenjaninske demokrate, jedno od najžešće napadanih ulaganja Pokrajinske vlade koju je vodio Miroslav Vasin bila podrška ženama, a posebno ženama na selu, njihovom stvaralaštvu i preduzetništvu.

 

„Danas vlast najavljuje kako će upravo ona prvi put u istoriji razgovarati sa ženama u Zrenjaninu i Vojvodini, iako je uz pomoć prethodne Vlade osnovano preko 200 udruženja žena, organizovano više manifestacija i dosta informatičkih obuka, dodeljeno 120 kuća bračnim parovima koji žele da žive na selu“, navodi se u saopštenju.

 

Portparolka demokrata Alisa Kockar je tim povodom izjavila kako DS ipak podržava i najmanje napore sadašnje vlasti u ovom domenu.

 

-Žao nam je kad čujemo da neko pokušava da izbriše sve ono što je dobro urađeno, ali ono što je važno su rezultati i oni govore sami za sebe. Nama je bitno da se i dalje ulaže i veruje u žene. Međutim, ono što nećemo dozvoliti jeste njihova zloupotreba i zato budno pratimo sva dešavanja, a posebno novodonešenu odluku o ekonomskom osnaživanju žena – kazala je Kockar.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz