• DS: NA IZBORIMA U NEDELJU SE GLASA ZA KOMŠIJU I PRIJATELJA

    ZRENJANIN – Nadležnosti saveta mesnih zajednica svedene su na minimum, a autonomija mesnih zajednica gotovo da više i ne postoji, ocenio je odbornik Demokratske stranke i član Saveta MZ Perlez Miroslav Kalanj. – Sve to je uočljivo počevši od neraspolaganja sopstvenim sredstvima kao što su „rudna renta“ ili novac od licitacije poljoprivredhog zemljišta u državnom […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    DS: NA IZBORIMA U NEDELJU SE GLASA ZA KOMŠIJU I PRIJATELJA

    ZRENJANIN – Nadležnosti saveta mesnih zajednica svedene su na minimum, a autonomija mesnih zajednica gotovo da više i ne postoji, ocenio je odbornik Demokratske stranke i član Saveta MZ Perlez Miroslav Kalanj.

    glasanje

    – Sve to je uočljivo počevši od neraspolaganja sopstvenim sredstvima kao što su „rudna renta“ ili novac od licitacije poljoprivredhog zemljišta u državnom vlasništvu, pa do zamene sijalica ulične rasvete koja mora da bude propraćena lancom zahteva i odobrenja da bi na kraju deo naselja dočekao ekipu koja će zameniti pregorelu svetiljku – istakao je Kalanj, dodajući da će se na predstojećim izborima za savete i nadzorne odbore mesnih zajednica glasati za čoveka, za Ime i Prezime, za poznanika, komšiju, prijatelja, a ne za stranke.

    Kalanj je dodao da onaj za koga građani budu glasali 4. decembra treba da bude osoba koja će svojim radom opravdati njihovo poverenje i imati snage da se bori za prava svojih sugrađana, a ne neko ko je lojalan vladajućoj strukturi u gradu.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    1. „…a autonomija mesnih zajednica gotovo da više i ne postoji, …“
      U PRAVI SI MIROSLAVE, OD 1961. OD KAKO SU UGAŠENE OPŠTINE U SELIMA, SVE MANJE IMAMO PRAVA I NOVACA! PRVO SMO BILI PASTORČAD „OPŠTINE ZRENJANIN“, A, SADA „GRADA ZRENJANINA“! ŠTO SE TIČE UPRAVLJANJA SVOJIM RESURSIMA, ZA SVOJE PARE, SOPSTVENOM GLAVOM, POTCENJENI SMO, JER NAS VODE, ČESTO, MNOGO LOŠIJI I NESTRUČNIJI, KOJI UOPŠTE NE POZNAJU SEOSKU PROBLEMATIKU!!! SPAS SELA JE DA SVI, PONOVO, BUDEMO OPŠTINE I UPRAVLJAČI NA SVOJOJ TERITORIJI KATASTARSKE OPŠTINE!
      Pozdrav iz Elemira!

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]