Politika

DS: NA IZBORIMA U NEDELJU SE GLASA ZA KOMŠIJU I PRIJATELJA

glasanje

ZRENJANIN – Nadležnosti saveta mesnih zajednica svedene su na minimum, a autonomija mesnih zajednica gotovo da više i ne postoji, ocenio je odbornik Demokratske stranke i član Saveta MZ Perlez Miroslav Kalanj.

glasanje

– Sve to je uočljivo počevši od neraspolaganja sopstvenim sredstvima kao što su “rudna renta” ili novac od licitacije poljoprivredhog zemljišta u državnom vlasništvu, pa do zamene sijalica ulične rasvete koja mora da bude propraćena lancom zahteva i odobrenja da bi na kraju deo naselja dočekao ekipu koja će zameniti pregorelu svetiljku – istakao je Kalanj, dodajući da će se na predstojećim izborima za savete i nadzorne odbore mesnih zajednica glasati za čoveka, za Ime i Prezime, za poznanika, komšiju, prijatelja, a ne za stranke.

Kalanj je dodao da onaj za koga građani budu glasali 4. decembra treba da bude osoba koja će svojim radom opravdati njihovo poverenje i imati snage da se bori za prava svojih sugrađana, a ne neko ko je lojalan vladajućoj strukturi u gradu.

Podeli članak

1 Comment

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

  • “…a autonomija mesnih zajednica gotovo da više i ne postoji, …”
    U PRAVI SI MIROSLAVE, OD 1961. OD KAKO SU UGAŠENE OPŠTINE U SELIMA, SVE MANJE IMAMO PRAVA I NOVACA! PRVO SMO BILI PASTORČAD “OPŠTINE ZRENJANIN”, A, SADA “GRADA ZRENJANINA”! ŠTO SE TIČE UPRAVLJANJA SVOJIM RESURSIMA, ZA SVOJE PARE, SOPSTVENOM GLAVOM, POTCENJENI SMO, JER NAS VODE, ČESTO, MNOGO LOŠIJI I NESTRUČNIJI, KOJI UOPŠTE NE POZNAJU SEOSKU PROBLEMATIKU!!! SPAS SELA JE DA SVI, PONOVO, BUDEMO OPŠTINE I UPRAVLJAČI NA SVOJOJ TERITORIJI KATASTARSKE OPŠTINE!
    Pozdrav iz Elemira!

sinovoz
FAM