• DS KOMENTARIŠE KADROVSKA REŠENJA U JAVNIM PREDUZEĆIMA

    ZRENJANIN – Iako aktuelna vlast ima lošu naviku da nakon više sati provedenih u Skupštini doda još 10 – 15 tačaka za koje odbornici dobiju materijal bukvalno 25 sekundi pre rasprave, na poslednjoj sednici se desilo nešto neočekivano, navodi se u saopštenju Gradskog odbora Demokratske stranke u Zrenjaninu.      „U poslednjem momentu je 30-ak […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    DS KOMENTARIŠE KADROVSKA REŠENJA U JAVNIM PREDUZEĆIMA

    ZRENJANIN – Iako aktuelna vlast ima lošu naviku da nakon više sati provedenih u Skupštini doda još 10 – 15 tačaka za koje odbornici dobiju materijal bukvalno 25 sekundi pre rasprave, na poslednjoj sednici se desilo nešto neočekivano, navodi se u saopštenju Gradskog odbora Demokratske stranke u Zrenjaninu. 

     

    ds

     

    „U poslednjem momentu je 30-ak tačaka skinuto s dnevnog reda. Da li je to učinjeno i legalno i legitimno, nek ostane pitanje za neki drugi put jer je sad, pred novu sednicu važno jedno pitanje: da li su uspeli konačno da se dogovore oko kadrovskih rešenja? Jasno je, svako bi voleo svog rođaka da vidi kao direktora, a većina tih rođaka imaju barem jedan problem – ne ispunjavaju čak ni osnovne uslove za preuzimanje pozicija. Neki od njih ne ispunjavaju čak ni uslove za vršioca dužnosti, a kamoli za direktore, ali nisu lako spremni da se odreknu plata i položaja“, primećuju zrenjaninske demokrate, kojima se čini da je aktuelnoj vlasti prioritet da svi budu fino udomljeni, a ne da budu sposobni, da ispunjavaju zakonske uslove i da rade u korist grada Zrenjanina i svih njegovih stanovnika.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika