Politika Vesti Zrenjanin

Dragan Đilas posetio Zrenjanin, ponovio da će SSP bojkotovati izbore

dragan đilas

Lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas posetio je Zrenjanin i tom prilikom ponovio da će SSP bojktovati predstojeće izbore u Srbiji.

 

– U Srbiji nema slobode, nema pravde, nema medija, nema izbora. Čvrsto smo odlučili da to ljudima vratimo. Od danas, mi krećemo po Srbiji, rešeni da dođemo do što više ljudi. Svaki čovek je dragocen u ovoj borbi. Srbija kreće u bojkot – poručio je Dragan Đilas, inače jedan od osnivača Saveza za Srbiju.

 

Đilas je u sklopu početka kampanje za bojkot posetio Zrenjanin, gde je razgovarao sa građanima.

 

Pročitajte još: Savet Evrope imenovao Zrenjaninku za izvestiteljku o pravima manjina

 

Na pitanje građana o okruglim stolovima u Narodnoj skupštini, Đilas je rekao da nijedna članica Saveza za Srbiju neće učestvovati na razgovorima sa predstavnicima vlasti.

 

– Ne želimo da razgovaramo sa ljudima koji su uveli strah i mržnju u Srbiju, koji je uništavaju i pljačkaju svakodnevno. Za to više nema ni vremena. Bez prihvatanja zahteva protesta i njihovog sprovođenja minimum devet meseci, za nas izbori ne postoje. Uvek smo spremni da te stavove u direktnim razgovorima prenesemo svakom evropskom posredniku. Svakome u Srbiji i Evropi će vremenom postati jasno da se mi borimo za promenu sistema u Srbiji, a ne za to da svaka stranka u opoziciji ima desetak poslanika i poslaničkih plata – rekao je Đilas.

 

 

Podeli članak
sinovoz
FAM