• Dolazi Aleksandar Vučić, polaže kamen temeljac za novu fabriku

    Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio da će ovog vikenda, odnosno u subotu, 30. marta, posetiti Zrenjanin. Tom prilikom biće položen kamen temeljac za kinesku fabriku guma „Šangdong Linglong“ u zrenjaninskoj industrijskoj zoni.   – Ta investicija će promeniti ceo srednji Banat. Ne samo Zrenjanin, već i Žitište, Sečanj, Novu Crnju i Novi Bečej – rekao […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Dolazi Aleksandar Vučić, polaže kamen temeljac za novu fabriku

    Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio da će ovog vikenda, odnosno u subotu, 30. marta, posetiti Zrenjanin. Tom prilikom biće položen kamen temeljac za kinesku fabriku guma „Šangdong Linglong“ u zrenjaninskoj industrijskoj zoni.

     

    – Ta investicija će promeniti ceo srednji Banat. Ne samo Zrenjanin, već i Žitište, Sečanj, Novu Crnju i Novi Bečej – rekao je Vučić posle sednice Predsedništva SNS-a.

     

    Aleksandar Vučić je podsetio da je kineska investicija vredna gotovo milijardu evra.

     

    – To je nešto novo za Banat. I u Pančevu se uskoro otvara fabrika. To su dve velike stvari u Banatu, koji je mnogo osiromašio u prethodnom periodu – rekao je Vučić.

     

    Kako saznajemo, Zrenjanin će u subotu posetiti i čelni ljudi kineske kompanije koji će, zajedno sa Vučićem, položiti kamen temeljac.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika