• DJB PITA: Zašto nisu radili agregati koji bi građanima obezbedili vodu

    Pretprošlog petka, 17. maja, imali smo planirani nestanak vode u celom gradu zbog redovnog remonta trafo stanice iz koje se napajaju bunarske pumpe na izvorištu, odakle se grad snabdeva vodom, podsetio je Aleksandar Korovljev, odbornik Pokreta Dosta je bilo u Skupštini grada Zrenjanina, dodajući da je ovaj višečasovni nestanak vode u celom gradu uredno najavljen. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    DJB PITA: Zašto nisu radili agregati koji bi građanima obezbedili vodu

    Pretprošlog petka, 17. maja, imali smo planirani nestanak vode u celom gradu zbog redovnog remonta trafo stanice iz koje se napajaju bunarske pumpe na izvorištu, odakle se grad snabdeva vodom, podsetio je Aleksandar Korovljev, odbornik Pokreta Dosta je bilo u Skupštini grada Zrenjanina, dodajući da je ovaj višečasovni nestanak vode u celom gradu uredno najavljen.

     

    Pošto je rečeno da se radi o redovnom godišnjem remontu, po rečima Korovljeva, niko nije pravio problem.

     

    – Međutim, malo je poznato da JKP „Vodovod i kanalizacija“ ima ispravne dizel agregate koji postoje baš da električnom strujom snabdevaju bunarske pumpe u slučaju nestanka struje. Dakle, do ovog nestanka vode nije moralo da dođe. Bilo je potebno samo da neko pokrene agregate. Zašto do toga nije došlo možemo samo da nagađamo. Da li je u pitanju potpuni nemar ili je vodovdu prioritet ušteda par stotina litara dizela u odnosu na to da ceo grad ima redovno snabdevanje vodom – upitao je Korovljev.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    1. U PRAVU STE G. KOROVLJEV!

      ALI, KOD NAS JE SVE „NATRĆKE“!!!
      KAKO?
      PA, UMESTO DA KUPUJEMO AGREGATE I PRAVIMO 1000 TROŠKOVA, ILI KOLIKO VEĆ IMA TAKVIH MESTA, KOJA NE BI TREBALO DA OSTANU BEZ EL. SNABDEVANJA, JAVNI SNABDEVAČ EL. ENERGIJOM BI TREBAO BITI, ZAKONSKI OBAVEZAN, DA I KADA IZVODI RADOVE NA TRAFO STANICAMA, UREDNO SNABDEVA TOG POTROŠAČA!!!
      ILI, DA ONI, KOJI MORAJU DA UKLJUČUJU AGREGATE, FAKTURIŠU ELEKTROSNABDEVAČU, TROŠAK, NASTAO ZBOG NEUREDNOG, NEOPRAVDANOG, ISKLJUČENJA SA MREŽE!!!
      SVE SE MOŽE, SAMO ZAKONODAVAC DA NAPIŠE ZAKONE, KOJI BI TU MATERIJU REGULISALI!
      POZDRAV IZ ELEMIRA!

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika