• Demokratska stranka tvrdi da ne postoje uslovi za razvoj atletskog sporta

    Predsednik Gradskog odbora Demokratske stranke u Zrenjaninu Miroslav Simanić podsetio je da je prošlo nekoliko meseci od najave gradskih vlasti da će na stadionu u Karađorđevom parku započeti radovi na njegovoj rekonstrukciji, kako bi u što skorije vreme odgovorio na potrebe atletskog sporta.   – Svedoci smo da danas ne postoje gotovo nikakavi uslovi za […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Demokratska stranka tvrdi da ne postoje uslovi za razvoj atletskog sporta

    Predsednik Gradskog odbora Demokratske stranke u Zrenjaninu Miroslav Simanić podsetio je da je prošlo nekoliko meseci od najave gradskih vlasti da će na stadionu u Karađorđevom parku započeti radovi na njegovoj rekonstrukciji, kako bi u što skorije vreme odgovorio na potrebe atletskog sporta.

     

    – Svedoci smo da danas ne postoje gotovo nikakavi uslovi za razvoj ovog veoma važnog sporta. Dotrajala atletska staza, sprave i rekviziti koji su u veoma lošem stanju, samo su neki od problema s kojima se suočavaju atletski klubovi u Zrenjaninu. Atletika predstavlja jedan od najvažnijih bazičnih sportova, koji utiče na pravilan razvoj dece, i u skladu s tim, mi u Demokratskoj stranci atletici dajemo prioritet kada je u pitanju unapređenje sporta u Zrenjaninu – naglasio je Simanić.

     

    On je ocenio da postoje objektivne društvene i, iznad svega, finansijske okolnosti koje usporavaju razvoj najmasovnijih sportova, kao što su fudbal, odbojka, rukomet, košarka…

     

    – Ali, šta sprečava lokalnu vlast da stvori optimalne uslove za razvoj, a samim tim i omasovljenje atletike – upitao je Simanić.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    1. alo vi zuti ste nam sa mirkom ugasili fk proleter i doveli cirkus, treba ceo stadion da se rekonstruise ne samo atletska staza. Ko jos ima u srbiji podzemni tunel za izlazak igraca?

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]