• DEMOKRATSKA STRANKA SE ZAHVALILA ZRENJANINCIMA

    ZRENJANIN – Gradski odbor Demokratske stranke u Zrenjaninu zahvalio se građanima Zrenjanina na poverenju i podršci koju su ukazali kandidatu za predsednika Saši Jankoviću. – Zrenjanin se još devedesetih godina pokazao kao jedan od prvih demokratskih gradova koji se snažno suprotstavljaju diktatorima i u najtežim vremenima i ja sam ponosan na postignuti rezultat. Želeo bih […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    DEMOKRATSKA STRANKA SE ZAHVALILA ZRENJANINCIMA

    ZRENJANIN – Gradski odbor Demokratske stranke u Zrenjaninu zahvalio se građanima Zrenjanina na poverenju i podršci koju su ukazali kandidatu za predsednika Saši Jankoviću.

    – Zrenjanin se još devedesetih godina pokazao kao jedan od prvih demokratskih gradova koji se snažno suprotstavljaju diktatorima i u najtežim vremenima i ja sam ponosan na postignuti rezultat. Želeo bih da se zahvalim svim udruženjima, neformalnim grupama i pojedincima koji su radili u kampanji i glasali za Sašu Jankovića i da im poručim da smo, iako nismo odneli pobedu na republičkom nivou, na lokalu uradili odličan posao – izjavio je Goran Kaurić, predsednik zrenjaninskih demokrata.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika