• Demokratska stranka predlaže formiranje nekoliko opština

    Demokratska stranka u Zrenjaninu smatra da je došlo vreme da grad formira nekoliko opština.   – Siguran sam da bi stanovnici naseljenih mesta bolje brinuli o svojim mestima kada bi imali opštine nego što sada grad to čini – ocenio je odbornik DS u Skupštini grada Miroslav Kalanj.   Odbornica Alisa Kockar podsetila je na […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Demokratska stranka predlaže formiranje nekoliko opština

    Demokratska stranka u Zrenjaninu smatra da je došlo vreme da grad formira nekoliko opština.

     

    – Siguran sam da bi stanovnici naseljenih mesta bolje brinuli o svojim mestima kada bi imali opštine nego što sada grad to čini – ocenio je odbornik DS u Skupštini grada Miroslav Kalanj.

     

    Odbornica Alisa Kockar podsetila je na nedavno usvojen gradski budžet. Ona je naglasila da je u njemu predviđen izuzetno mali iznos sredstava za seoske mesne zajednice.

     

    – Nije da vlast ne zna da postoje problemi u Lukićevu, Belom Blatu, Melencima, Orlovatu… Međutim, rešavanje tih problema je ne zanima. I nije to ništa novo – situacija je takva već godinama – rekla je Kockar.

     

    Zrenjaninske demokrate navode da će se uskoro na dnevnom redu Skupštine naći i izveštaji o radu mesnih zajednica.

     

    „Onima koji ne žive na selu tada će biti vrlo jasno koliko su saveti mesnih zajednica nemoćni, a gradska uprava nevoljna da brine o selu“, poručuje DS.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika