• Demokratska stranka najavila okupljanje opozicionih snaga

    Demokratska stranka je najavila da će nastaviti da bojkotuje rad Skupštine grada Zrenjanina. To će činiti, kako je saopšteno, dok se „dostojanstvo ne vrati u institucije“.   Ovo je saopšteno sinoć, u prostorijama Gradskog odbora Demokratske stranke. Tamo su se okupili članovi i simpatizeri s namerom da u narednom periodu ojačaju DS.   – Moramo […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Demokratska stranka najavila okupljanje opozicionih snaga

    Demokratska stranka je najavila da će nastaviti da bojkotuje rad Skupštine grada Zrenjanina. To će činiti, kako je saopšteno, dok se „dostojanstvo ne vrati u institucije“.

     

    Ovo je saopšteno sinoć, u prostorijama Gradskog odbora Demokratske stranke. Tamo su se okupili članovi i simpatizeri s namerom da u narednom periodu ojačaju DS.

     

    – Moramo da se borimo da život u Zrenjaninu ponovo bude dostojanstven. Moramo da stvorimo toliko jaku organizaciju da na prvim sledećim izborima možemo da odbranimo glasačke kutije na 71 biračkom mestu. Moramo da se izborimo sa posledicama sedmogodišnjeg medijskog mraka kako bismo odneli pobedu. Za to nam je neophodno najšire moguće okupljanje opozicionih snaga. Potrebna nam je snažna Demokratska stranka – poručila je Alisa Kockar, v.d. predsednika Gradskog odbora DS u Zrenjaninu.

     

    Sastanku su prisustvovali i predstavnici Socijaldemokratske stranke (SDS) Borisa Tadića. Aleksandar Popov, član predsedništva Gradskog odbora SDS, kazao je da je obaveza svih starih i novih demokrata da se odazovu ovom pozivu. Istakao je da je važno da uzmu učešće u radu ujedinjene DS, bez obzira da li su sada članovi SDS, DS, ili Zajedno za Srbiju. Ili bilo koje druge stranke koju je DS iznedrila.

     

    Kako je saopšteno, DS i SDS će i dalje imati svoje stranačke organe, ali će blisko sarađivati i zajednički donositi buduće važne političke odluke.

     

    Sastanku u prostorijama DS prisustvovali su, između ostalih, i pokrajinska poslanica Gordana Kozlovački, trojica bivših gradonačelnika – Mileta Mihajlov, Milan Čežek i Zlatomir Kozlovački…

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin