• DEMOKRATSKA STRANKA IMA PLAN ZA ZRENJANIN

    ZRENJANIN – Predsednik Gradskog odbora Demokratske stranke Miroslav Simanić izjavio je da je DS izradila plan za Zrenjanin koji se, kako je naveo, direktno odnosi na unapređenje kvaliteta života u ovom gradu.     – Kvalitet života u gradu treba da se zasniva na nekoliko stubova: saobraćajna infrastruktura, investiciona politika, kultura, sport i zabava. Kada […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    DEMOKRATSKA STRANKA IMA PLAN ZA ZRENJANIN

    ZRENJANIN – Predsednik Gradskog odbora Demokratske stranke Miroslav Simanić izjavio je da je DS izradila plan za Zrenjanin koji se, kako je naveo, direktno odnosi na unapređenje kvaliteta života u ovom gradu.

     

    demokratska stranka

     

    – Kvalitet života u gradu treba da se zasniva na nekoliko stubova: saobraćajna infrastruktura, investiciona politika, kultura, sport i zabava. Kada se govori o saobraćaju, izgradnja obilaznice je apsolutni prioritet, jer bi se na taj način rasteretio gradski saobraćaj. Takođe, treba stvoriti uslove za ekološke vidove saobraćaja (biciklističke staze) i raditi na njihovoj realizaciji – kazao je Simanić.

     

    Po njegovim rečima, investicije iz IT sektora su važne sa stanovišta ekonomskog razvoja grada, jer imaju ogroman izvozni potencijal.

     

    – U tom smislu Zrenjanin mora da postane sredina u kojem će najbolji studenti Elektrotehničkog, Mašinskog, ali i drugih fakulteta imati šansu da u potpunosti realizuju svoje profesionalne ambicije. Pošto kao društvo težimo ka EU, podsticaćemo vrednost i značaj „malog porodičnog biznisa“, posebno u naseljenim mestima – istakao je Simanić.

     

    On je poručio da kultura mora imati strateško mesto razvoju grada Zrenjanina, kao i okolnih mesta, i da nijedna institucija kulture ne sme biti ugašena pod izgovorom ekonomske neopravdanosti.

     

    – Gradski odbor Demokratske stranke će, pored kritike sadašnje vlasti, ubuduće voditi i pozitivnu kampanju, gde ćemo nuditi konkretna rešenja za ključne oblasti koje čine srž života u gradu Zrenjaninu – najavio je Simanić.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    1. Imali ste priliku od 2000 te da donesete značajan boljitak i niste ništa učinili, zašto bih vam sad verovali lopovi jedni i izdajnici?

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika