• Demokrate tvrde da su raspisani tajni izbori na području grada

    Gradski odbor Demokratske stranke u Zrenjaninu saopštio je da su raspisani izbori za članove saveta i nadzornih odbora u više mesnih zajednica, dodajući da su, izgleda, o tome obavešteni samo birači Srpske napredne stranke i građani koji se redovno informišu isključivo putem Službenog glasnika, barem kada je u pitanju Mesna zajednica „Sonja Marinković“.   – […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Demokrate tvrde da su raspisani tajni izbori na području grada

    Gradski odbor Demokratske stranke u Zrenjaninu saopštio je da su raspisani izbori za članove saveta i nadzornih odbora u više mesnih zajednica, dodajući da su, izgleda, o tome obavešteni samo birači Srpske napredne stranke i građani koji se redovno informišu isključivo putem Službenog glasnika, barem kada je u pitanju Mesna zajednica „Sonja Marinković“.

     

    – Ako Srpska napredna stranka ne obaveštava sve građane o izborima, već samo svoje glasače, onda je naša dužnost da se borimo protiv takvog bahatog ponašanja svim mogućim sredstvima – poručila je odbornica DS u Skupštini grada Zrenjanina Alisa Kockar.

     

    Predsednik odborničke grupe DS Goran Kaurić upitao je ko su članovi Komisije za sprovođenje izbora i hoće li odgovarati za obmanu građana, kao direktno odgovorna lica.

     

    Predsednik Skupštine grada Zrenjanina Oliver Mitrović raspisao je izbore za 23. decembar, i to za savete i nadzorne odbore u mesnim zajednicama „Sonja Marinković“, „Nikola Tesla“, „Berbersko – Bolnica“, MZ „Elemir“, MZ „Perlez“ i MZ „Tomaševac“, zatim za savete u MZ „Lazarevo“ i MZ „Lukino Selo“, kao i za nadzorne odbore u MZ „Šumica“, MZ „Mala Amerika“, MZ „Jankov Most“, MZ „Taraš“ i MZ „Orlovat“.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]