Politika

Demokrate tvrde da su raspisani tajni izbori na području grada

glasanje izbori

Gradski odbor Demokratske stranke u Zrenjaninu saopštio je da su raspisani izbori za članove saveta i nadzornih odbora u više mesnih zajednica, dodajući da su, izgleda, o tome obavešteni samo birači Srpske napredne stranke i građani koji se redovno informišu isključivo putem Službenog glasnika, barem kada je u pitanju Mesna zajednica „Sonja Marinković“.

 

– Ako Srpska napredna stranka ne obaveštava sve građane o izborima, već samo svoje glasače, onda je naša dužnost da se borimo protiv takvog bahatog ponašanja svim mogućim sredstvima – poručila je odbornica DS u Skupštini grada Zrenjanina Alisa Kockar.

 

Predsednik odborničke grupe DS Goran Kaurić upitao je ko su članovi Komisije za sprovođenje izbora i hoće li odgovarati za obmanu građana, kao direktno odgovorna lica.

 

Predsednik Skupštine grada Zrenjanina Oliver Mitrović raspisao je izbore za 23. decembar, i to za savete i nadzorne odbore u mesnim zajednicama „Sonja Marinković“, „Nikola Tesla“, „Berbersko – Bolnica“, MZ „Elemir“, MZ „Perlez“ i MZ „Tomaševac“, zatim za savete u MZ „Lazarevo“ i MZ „Lukino Selo“, kao i za nadzorne odbore u MZ „Šumica“, MZ „Mala Amerika“, MZ „Jankov Most“, MZ „Taraš“ i MZ „Orlovat“.

 

Podeli članak
sinovoz