• DEMOKRATE TVRDE DA IH MEDIJI POTPUNO IGNORIŠU

    ZRENJANIN – Predsednik Gradskog odbora Demokratske stranke u Zrenjaninu Miroslav Simanić ocenio je da oni koji su duže vreme u politici ne pamte da je ikada u novije vreme bilo teže baviti se politikom i da su osnovni razlog za to mediji, koji imaju katastrofalan odnos prema opozicionim strankama u Zrenjaninu.     – U […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    DEMOKRATE TVRDE DA IH MEDIJI POTPUNO IGNORIŠU

    ZRENJANIN – Predsednik Gradskog odbora Demokratske stranke u Zrenjaninu Miroslav Simanić ocenio je da oni koji su duže vreme u politici ne pamte da je ikada u novije vreme bilo teže baviti se politikom i da su osnovni razlog za to mediji, koji imaju katastrofalan odnos prema opozicionim strankama u Zrenjaninu.

     

    demokrate

     

    – U 2017. godini Demokratska stranka nije održala ni jednu konferenciju za medije, ne zato što nismo želeli da se izjašnjavamo o problemima na teritoriji grada Zrenjanina, kojih je zaista mnogo, nego zbog uskraćene mogućnosti da se bilo koji član DS nađe negde u nekom studiju. To je potpuni paradoks vremena u kojem živimo, gde je, s jedne strane, tehnika protoka informacija toliko usavršena da je dovoljno da imate mobilni telefon i možete stići na bilo koju stranu sveta, a s druge strane, nekim ljudima koji u političkom smislu ne razmišljaju kao vi i jednostavno imaju drugačije poglede na probleme ili život uopšte ne dozvoljavate da se obrate građanima – ocenio je Simanić.

     

    Simanić naglašava da se zbog toga stiče utisak da ne postoji politički život u gradu.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]