• Demokrate isprozivale rukovodstvo MZ „Žarko Zrenjanin“

    Skupština grada usvojila je izveštaj o radu saveta mesnih zajednica za prethodnu godinu. Među njima je bio i izveštaj MZ „Žarko Zrenjanin“. Ovo je bio povod za reakciju Gradskog odbora Demokratske stranke u Zrenjaninu.   Kako ocenjuju zrenjaninske demokrate, MZ „Žarko Zrenjanin“ u Skupštini grada predstavlja više odbornika, ali se ona ne može pohvaliti rezultatima […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Demokrate isprozivale rukovodstvo MZ „Žarko Zrenjanin“

    Skupština grada usvojila je izveštaj o radu saveta mesnih zajednica za prethodnu godinu. Među njima je bio i izveštaj MZ „Žarko Zrenjanin“. Ovo je bio povod za reakciju Gradskog odbora Demokratske stranke u Zrenjaninu.

     

    Kako ocenjuju zrenjaninske demokrate, MZ „Žarko Zrenjanin“ u Skupštini grada predstavlja više odbornika, ali se ona ne može pohvaliti rezultatima rada svojih predstavnika u vlasti.

     

    – Ako je postavljanje ležećih policajaca definisano kao prioritet i ako Srpska napredna stranka drži vlast na svim nivoima, a u Savetu sede i dva odbornika, postavlja se pitanje zašto nijedan ležeći policajac nije postavljen već godinama. Šta se čeka? Novi izbori, pa da imaju čime da se hvale – upitala je v.d. predsednika Gradskog odbora DS i odbornica Alisa Kockar.

     

    Pročitajte još: Stranka slobode i pravde pokrenula seriju razgovora sa građanima

     

    Ona je navela da odbornike treba da bude sramota što za tri godine nisu učinili apsolutno ništa za svoju mesnu zajednicu. Kako je istakla, na to ih konstantno treba podsećati.

     

    Kockar je dodala da se u najnovijem izveštaju o radu nalaze suštinski isti rezultati i planovi kao i prethodnih godina.

     

    – Kao glavni problem izdvaja se nedostatak sredstava. Traži se veće učešće grada i realizacija dogovorenog, ali i više sredstava iz Pokrajine i Republike – zaključuje ona.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 2

    1. Alisa i njen tata neka vrate klupu ispred zgrade koju je on odneo u mesnu zajednicu. Kako njen tata sekretar mesne zajedni šeta ulicom u 10h umesto da radi? VRATITE KLUPU KOCKAROVI LOPOVI.

    2. Alisa šta je to ispod zavoja, rane od igala? Znači prešla si na špric? Teška doza znači.

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]