• DEMOKRATE ANALIZIRAJU NEISPUNJENA OBEĆANJA VLASTI

    ZRENJANIN – Saopštenjem se oglasio Gradski odbor Demokratske stranke u Zrenjaninu.U njemu, između ostalog, stoji.     Pre nekoliko meseci, Gradski odbor Demokratske stranke u Zrenjaninu počeo je aktivno da se bavi istraživanjem svih investicija koje je Srpska napredna stranka sa svojim satelitima obećavala građanima tokom i van izbornih kampanja. Igor Kovačić, predsednik Izvršnog odbora […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    DEMOKRATE ANALIZIRAJU NEISPUNJENA OBEĆANJA VLASTI

    ZRENJANIN – Saopštenjem se oglasio Gradski odbor Demokratske stranke u Zrenjaninu.U njemu, između ostalog, stoji.

     

    igor kovacic ds
    Igor Kovačić

     

    Pre nekoliko meseci, Gradski odbor Demokratske stranke u Zrenjaninu počeo je aktivno da se bavi istraživanjem svih investicija koje je Srpska napredna stranka sa svojim satelitima obećavala građanima tokom i van izbornih kampanja. Igor Kovačić, predsednik Izvršnog odbora zrenjaninskih demokrata, izneo je za početak samo nekoliko primera, onih koji su dugo odjekivali i u lokalnim i u nacionalnim medijima.

     

    Sva neispunjena (da ne kažem lažna) obećanja koja je dala zrenjaninska vlast u poslednjih pet godina ne može poneti ni kineski teretni avion sa aerodroma Ečka. Zašto baš kineski? Jasno je, svedoci smo da su Kinezi u 20 fabrika zaposlili 12.000 naših sugrađana. Ljudi, čak 20 fabrika je otvoreno za svega 5 godina! Pored svih tih fabrika, napravili su i međunarodni kargo aerodrom u Ečki. Sada kada putujete za prestonicu koristite šnel štrase i tako uživate u vožnji dobrim putem bez ijedne „rupe“ i štedite dragoceno vreme.

     

    Zašto biste planirali da idete letovanje u Grčku, Crnu Goru ili Hrvatsku kada Vam je gradonačelnik lično obezbedio aqua park? To što je Zrenjanin pun neradnika koji neće da rade u zrenjaninskoj Luvati nije kriva vlast. Gradonačelnik se lično pobrinuo da nezaposlenost u Zrenjaninu padne na istorijski minimum, ali i da nakon radne nedelje možete da se odmorite u miru jer teretnjaci koriste obilaznicu. Ako biste ipak da aktivno provedete svoje slobodno vreme, možete da za vikend uživo pratite Formulu 1 ili da prošetate do golf centra.

     

    „Nismo ni blizu kraju, ali danas ću ovde da stanem jer situacija više nije smešna, već je odavno postala tužna. Zar takvi ljudi vode naš grad? Da su ispunili samo deo ovih obećanja, grad bi cvetao. Hvale se investitorima u vidu njihovih bliskih saradnika kojima dodeljuju besplatne placeve da prave hangare sa dva do tri zaposlena. Bez problema iznose nova lažna obećanja, a znaju da im grad od bankrota spašava samo porez koji plaćaju investitori koji su došli pre njihovog preuzimanja vlasti, još u vreme kada su oni imali samo diplome osnovnih, eventualno srednjih škola,“ zaključio je Igor Kovačić u saopštenju Gradskog odbora zrenjaninskih demokrata.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika