• DARKO VUJČIN: BOLNICU IZNENADIO TOPLOTNI TALAS U JULU

    ZRENJANIN – Kao što nas obično iznenadi sneg u decembru, tako nas je iznenadio i toplotni talas krajem prošlog meseca, navodi se u saopštenju Okružnog odbora Srpske demokratske stranke (SDS), u kojem se kritikuje činjenica da klima uređaji u zrenjaninskoj Opštoj bolnici „Đorđe Joanović“ ne funkcionišu najbolje.     – Najveći problem imali su hronični […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    DARKO VUJČIN: BOLNICU IZNENADIO TOPLOTNI TALAS U JULU

    ZRENJANIN – Kao što nas obično iznenadi sneg u decembru, tako nas je iznenadio i toplotni talas krajem prošlog meseca, navodi se u saopštenju Okružnog odbora Srpske demokratske stranke (SDS), u kojem se kritikuje činjenica da klima uređaji u zrenjaninskoj Opštoj bolnici „Đorđe Joanović“ ne funkcionišu najbolje.

     

    darko vujčin
    Darko Vujčin

     

    – Najveći problem imali su hronični bolesnici, koji su spas za svoje probleme potražili u zrenjaninskoj Opštoj bolnici. Međutim, ni tamo nisu našli utočište, budući da postoji veliki problem sa bolničkom klimatizacijom, pa iz te ustanove preporučuju građanima da ne prave gužvu. Srpska demokratska stranka je na vapaj građana već apelovala da se smanje gužve u bolnicama i zdravstvenim ustanovama, ali je očigledno da se glas naroda nije baš najbolje razumeo – kaže predsednik Okružnog odbora Srpske demokratske stranke Darko Vujčin, i napominje da su saveti nadležnih da se ne pravi gužva više nego apsurdni.

     

    – Apelujemo da se stanje u bolnici popravi i da se klimatizuju sporni delovi. Uverili smo se i sami, u razgovorima sa građanima, da i onaj koji zdrav stigne u takav ambijent, ima veliku šansu da se naprasno razboli – zaključuje Vujčin.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika