• Čime će se pohvaliti Savet Mesne zajednice „Žarko Zrenjanin“?

    Odbornica Demokratske stranke u Skupštini grada Zrenjanina Alisa Kockar istakla je da će uskoro svi saveti mesnih zajednica podnositi svoje godišnje izveštaje i upitala čime će moći da se pohvali Savet MZ „Žarko Zrenjanin“.   – Jedino što je urađeno od početka godine jeste rekonstrukcija dela vrelovoda u naselju Brigadira Ristića, koja je počela još […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Čime će se pohvaliti Savet Mesne zajednice „Žarko Zrenjanin“?

    Odbornica Demokratske stranke u Skupštini grada Zrenjanina Alisa Kockar istakla je da će uskoro svi saveti mesnih zajednica podnositi svoje godišnje izveštaje i upitala čime će moći da se pohvali Savet MZ „Žarko Zrenjanin“.

     

    – Jedino što je urađeno od početka godine jeste rekonstrukcija dela vrelovoda u naselju Brigadira Ristića, koja je počela još u julu. Stanovnici Dunavske ulice se godinama suočavaju sa brojnim problemima, na koje smo pokušali da skrenemo pažnju i odbornicima u Skupštini, ali oni nisu imali sluha. U ovom naselju trebalo bi da se sredi kompletna infrastruktura, od kanalizacije do pešačkih staza. Šta se dešava sa pešačkom stazom u Železničkoj ulici, od 7. jula do Elemirskog reda? Hoće li ikada biti asfaltirana? Dve godine se već čeka početak radova. Šta je sa ležećim policajcima i ko brine o bezbednosti dece? Šta je sa svim planovima i obećanjima datim stanovnicima ove mesne zajednice – upitala je Kockar.

     

    Ona je ocenila da odgovornost ne leži isključivo na Savetu MZ „Žarko Zrenjanin“, dodajući da je tokom poslednjih nekoliko godina potpuno obesmišljeno postojanje Saveta koji, praktično, više ne odlučuje ni o čemu, već samo sluša i sprovodi naloge koji pristižu sa viših nivoa vlasti.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]