Politika

Čime će se pohvaliti Savet Mesne zajednice „Žarko Zrenjanin“?

odbornica alisa kockar
Odbornici Demokratske stranke u Skupštini grada

Odbornica Demokratske stranke u Skupštini grada Zrenjanina Alisa Kockar istakla je da će uskoro svi saveti mesnih zajednica podnositi svoje godišnje izveštaje i upitala čime će moći da se pohvali Savet MZ „Žarko Zrenjanin“.

 

– Jedino što je urađeno od početka godine jeste rekonstrukcija dela vrelovoda u naselju Brigadira Ristića, koja je počela još u julu. Stanovnici Dunavske ulice se godinama suočavaju sa brojnim problemima, na koje smo pokušali da skrenemo pažnju i odbornicima u Skupštini, ali oni nisu imali sluha. U ovom naselju trebalo bi da se sredi kompletna infrastruktura, od kanalizacije do pešačkih staza. Šta se dešava sa pešačkom stazom u Železničkoj ulici, od 7. jula do Elemirskog reda? Hoće li ikada biti asfaltirana? Dve godine se već čeka početak radova. Šta je sa ležećim policajcima i ko brine o bezbednosti dece? Šta je sa svim planovima i obećanjima datim stanovnicima ove mesne zajednice – upitala je Kockar.

 

Ona je ocenila da odgovornost ne leži isključivo na Savetu MZ „Žarko Zrenjanin“, dodajući da je tokom poslednjih nekoliko godina potpuno obesmišljeno postojanje Saveta koji, praktično, više ne odlučuje ni o čemu, već samo sluša i sprovodi naloge koji pristižu sa viših nivoa vlasti.

 

Podeli članak
sinovoz