Politika

BOŠKO OBRADOVIĆ IZ DVERI POSETIO ZRENJANINSKE BORCE

ZRENJANIN – U okviru predizborne kampanje za predsedničke izbore, kandidat Srpskog pokreta Dveri Boško Obradović posetio je Zrenjanin i bio gost Kik boks kluba Internacional, Savate kluba Banat i KBK Fajter.

– Danas u Srbiji imamo sjajne mlade ljude, vrhunske sportiste, naučnike, umetnike, programere… Ali nemamo državu, nemamo vlast koja brine o mladima. Mladi nam odlaze iz Srbije – poručio je Obradović.

On je istakao da bi država trebalo da brine o zdravim stilovima života, o amaterskom, školskom i profesionalnom sportu.

– Mora da brine o šampionima koji pronose slavu naše otadžbine širom Evrope i sveta. Oni moraju da imaju uslove za normalan trening, za normalno takmičenje. Oni, kao i cela Srbija, moraju da dobiju uslove za normalan život – naglasio je Obradović.

On je dodao da sport mora biti besplatan i dostupan za sve, kao i da bi telesno vežbanje trebalo da postane odlika naše nacije.

– Budimo ponovo spremni, sposobni i kadri za velika dela. Verujem u srpsku omladinu, verujem u mlade ljude, i siguran sam da sa njima imamo sigurnu i uspešnu budućnost – zaključio je Obradović.

Podeli članak

1 Comment

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

  • Tek je ovaj bitan lik za ovaj narod. Taj bi nas sigurno izvukao iz problema. Verujem da je neki veliki stručnjak, samo se nezna iz koje oblasti. Očigledno da mu borilačke veštine dobro idu.

sinovoz
FAM