• BOŠKO OBRADOVIĆ IZ DVERI POSETIO ZRENJANINSKE BORCE

    ZRENJANIN – U okviru predizborne kampanje za predsedničke izbore, kandidat Srpskog pokreta Dveri Boško Obradović posetio je Zrenjanin i bio gost Kik boks kluba Internacional, Savate kluba Banat i KBK Fajter. – Danas u Srbiji imamo sjajne mlade ljude, vrhunske sportiste, naučnike, umetnike, programere… Ali nemamo državu, nemamo vlast koja brine o mladima. Mladi nam odlaze […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    BOŠKO OBRADOVIĆ IZ DVERI POSETIO ZRENJANINSKE BORCE

    ZRENJANIN – U okviru predizborne kampanje za predsedničke izbore, kandidat Srpskog pokreta Dveri Boško Obradović posetio je Zrenjanin i bio gost Kik boks kluba Internacional, Savate kluba Banat i KBK Fajter.

    – Danas u Srbiji imamo sjajne mlade ljude, vrhunske sportiste, naučnike, umetnike, programere… Ali nemamo državu, nemamo vlast koja brine o mladima. Mladi nam odlaze iz Srbije – poručio je Obradović.

    On je istakao da bi država trebalo da brine o zdravim stilovima života, o amaterskom, školskom i profesionalnom sportu.

    – Mora da brine o šampionima koji pronose slavu naše otadžbine širom Evrope i sveta. Oni moraju da imaju uslove za normalan trening, za normalno takmičenje. Oni, kao i cela Srbija, moraju da dobiju uslove za normalan život – naglasio je Obradović.

    On je dodao da sport mora biti besplatan i dostupan za sve, kao i da bi telesno vežbanje trebalo da postane odlika naše nacije.

    – Budimo ponovo spremni, sposobni i kadri za velika dela. Verujem u srpsku omladinu, verujem u mlade ljude, i siguran sam da sa njima imamo sigurnu i uspešnu budućnost – zaključio je Obradović.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    1. Tek je ovaj bitan lik za ovaj narod. Taj bi nas sigurno izvukao iz problema. Verujem da je neki veliki stručnjak, samo se nezna iz koje oblasti. Očigledno da mu borilačke veštine dobro idu.

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]