• Bivši prvi čovek Novog Bečeja Saša Šućurović postao pokrajinski poslanik

    Bivši predsednik opštine Novi Bečej i funkcioner Lige socijaldemokrata Vojvodine Saša Šućurović novi je poslanik Skupštine AP Vojvodine.   Na ovonedeljnoj sednici vojvođanskog parlamenta potvrđeni su novi poslanički mandati, umesto tri poslanika koji su vratili poslanički mandat zbog odlaska na drugu dužnost. Mandat je, između ostalog, potvrđen Šućuroviću.   PROČITAJTE JOŠ: Odbornici usvojili Program otuđenja […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Bivši prvi čovek Novog Bečeja Saša Šućurović postao pokrajinski poslanik

    Bivši predsednik opštine Novi Bečej i funkcioner Lige socijaldemokrata Vojvodine Saša Šućurović novi je poslanik Skupštine AP Vojvodine.

     

    Na ovonedeljnoj sednici vojvođanskog parlamenta potvrđeni su novi poslanički mandati, umesto tri poslanika koji su vratili poslanički mandat zbog odlaska na drugu dužnost. Mandat je, između ostalog, potvrđen Šućuroviću.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Odbornici usvojili Program otuđenja građevinskog zemljišta

     

    Saša Šućurović je izabran za poslanika u Skupštinu AP Vojvodine na izborima održanim 21. juna i 1. jula prošle godine, po proporcionalnom izbornom sistemu. Bio je kandidat na izbornoj listi „Vojvođanski front – ujedinjeni za demokratsku Srbiju“. Ovu koaliciju činili su Liga socijaldemokrata Vojvodine, Zajedno za Vojvodinu, Vojvođanska partija, Demokratski savez Hrvata u Vojvodini, Crnogorska partija i Demokratski blok.

     

    Šućurović je rođen 1968. godine, a po zanimanju je pomoćni istraživač u matematici.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Na mestu predsednika opštine Novi Bečej je nasledio bivšeg stranačkog kolegu Milivoja Vrebalova. Obojica su u to vreme bili funkcioneri Liberalno demokratske partije.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]