• BIRAM KOGA BIRAM: Javna debata „Narodni, a ne partijski poslanik“

    Javna debata „Narodni, a ne partijski poslanik“ biće održana u sredu, 20. februara, u maloj sali Kulturnog centra Zrenjanina. Debatu organizuju Centar za razvoj civilnog društva, u saradnji sa Nacionalnom koalicijom za decentralizaciju.   Događaj se realizuje kroz građansku incijativu „Biram koga biram“. Cilj ove inicijative je unapređenje izbornog sistema, tako da građani biraju istinski […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    BIRAM KOGA BIRAM: Javna debata „Narodni, a ne partijski poslanik“

    Javna debata „Narodni, a ne partijski poslanik“ biće održana u sredu, 20. februara, u maloj sali Kulturnog centra Zrenjanina. Debatu organizuju Centar za razvoj civilnog društva, u saradnji sa Nacionalnom koalicijom za decentralizaciju.

     

    Događaj se realizuje kroz građansku incijativu „Biram koga biram“. Cilj ove inicijative je unapređenje izbornog sistema, tako da građani biraju istinski narodne, a ne partijske poslanike.

     

    U Kulturnom centru Zrenjanina diskutovaće se o tome zašto je važno da poslanici budu prvenstveno odgovorni građanima, a ne samo strankama. Biće reči i o tome kako aktuelni izborni sistem utiče na predstavljanje manjina. Govoriće se i o tome kako se može uticati na to da žene budu srazmerno zastupljene.

     

    U debati će učestvovati Elvira Kovač, narodna poslanica, Alisa Kockar, odbornica Skupštine Grada Zrenjanina, i Snežana Ilić, iz Centra za razvoj civilnog društva.

     

    Moderator je Danijel Dašić, programski savetnik Nacionalne koalicije za decentralizaciju.

     

    Nakon diskusije, posetioci će moći da razgovaraju sa Elvirom Kovač o temama koje smatraju značajnim za razvoj svog grada.

     

    Javna debata „Narodni, a ne partijski poslanik“ počinje u 14 časova.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika