• ALISA KOCKAR: Pola grada i sela u mraku, kad će biti zamenjene sijalice

    Odbornica Demokratske stranke u Skupštini grada Zrenjanina Alisa Kockar ocenila je da je pola grada i sela u mraku.   – Izgleda da ne postoji namera da se ijedna jedina sijalica zameni dok se građani ozbiljno ne pobune – poručila je Kockar.   Demokratska stranka je saopštila da je ova odbornica u poslednje tri godine […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    ALISA KOCKAR: Pola grada i sela u mraku, kad će biti zamenjene sijalice

    Odbornica Demokratske stranke u Skupštini grada Zrenjanina Alisa Kockar ocenila je da je pola grada i sela u mraku.

     

    – Izgleda da ne postoji namera da se ijedna jedina sijalica zameni dok se građani ozbiljno ne pobune – poručila je Kockar.

     

    Demokratska stranka je saopštila da je ova odbornica u poslednje tri godine često govorila o komunalnim problemima u gradu. Tako je i na poslednjoj redovnoj sednici Skupštine grada upozoravala, između ostalog, i na problem sa osvetljenjem.

     

    – Naša vlast nije vlast svih građana, već samo članova vladajućih stranaka. Kao odbornica koja svoju ulogu u Skupštini shvata drugačije i zalaže se za dobrobit svih, a ne pojedinaca, kao svoju dužnost vidim da o problemima govorim sve dok ne budu rešeni. Zahtevam i da se preuzme odgovornost. Ne mogu članovi saveta mesnih zajednica i nadzornih organa da budu lišeni odgovornosti za nemo posmatranje uništavanja grada. Svojim ćutanjem oni, ne samo da to suštinski omogućavaju, nego i podržavaju – zaključila je Alisa Kockar.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 2

    1. ALISA KOCKAR: „Pola grada i sela u mraku, kad će biti zamenjene sijalice“
      PRILIČNO DUGO, DO KONSTACIJE, „DA JE MRAK U NAŠIM SELIMA I GRADU“,…
      ALI, ZA NAS, PLATIŠE TOGA „CIRKUSA“, JE VAŽNIJE, ČIJA JE TO „PAMETNA IZMIŠLJOTINA“, KOLIKO NAS, SVE TO KOŠTA, ČIJA FIRMA JE TO RADILA, …, JER, NIJE TO JEDINA „PAMETNA STVAR“, NAŠIH UPRAVLJAČA, I, …, NIJE OD JUČE“!!!???
      A, NORMALNI, SLEDEĆI KORAK, „NA TU TEMU“, JE IZMENA TIH „NEZDRAVIH“ SIJALICA (SVETLE MONOHROMATSKOM SVETLOŠĆU), ZA MNOGO VEĆE „ŠPAR LED SIJALICE“, BEZ STARTERA, PRIGUŠNICA I DR. PRIBORA, SA, SKORO, NEOGRANIČENIM VEKOM TRAJANJA, KOJE SVETLE BELOM, SLIČNOM SUNČANOM, SVETLOŠĆU, NA KOJU JE ČOVEČIJE OKO, TOKOM MILIONA GODINA, NAVIKLO!!!
      NA PR. LED SIJALICA OD 9 W, SIJA KAO „NORMALNA“, SA USIJANIM VLAKNOM, OD 100 W!!!
      SAMO, PRE KUPOVINE, RASPITAJTE SE „O KELVINIMA“!!!???
      POZDRAV IZ ELEMIRA!

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika