• ALEKSANDAR VUČIĆ: Dolaze bolji dani za Zrenjanin i srednji Banat

    Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će u februaru biti položen kamen temeljac za izgradnju kineske fabrike guma „Linglong„ u Zrenjaninu.   On je to rekao na pitanje gledaoca koji se uključio u emisiju tokom Vučićevog gostovanja na TV Pink i postavio mu pitanje kada Zrenjaninci mogu da očekuju otvaranje neke nove fabrike.   […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    ALEKSANDAR VUČIĆ: Dolaze bolji dani za Zrenjanin i srednji Banat

    Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će u februaru biti položen kamen temeljac za izgradnju kineske fabrike guma Linglong u Zrenjaninu.

     

    On je to rekao na pitanje gledaoca koji se uključio u emisiju tokom Vučićevog gostovanja na TV Pink i postavio mu pitanje kada Zrenjaninci mogu da očekuju otvaranje neke nove fabrike.

     

    – „Linglong“ će biti najveća kompanija u Zrenjaninu posle „Drekslmajera“. To će biti 30 puta veća investicija. To je nešto što će promeniti sve u Zrenjaninu – rekao je Vučić.

     

    On je naveo da se Srbija za dolazak te investicije mnogo borila. Najavio je i da će Zrenjanin nakon nekoliko decenija dobiti čistu vodu.

     

    Prema njegovim rečima, za Banat dolaze bolji dani – za Žitište, Novo Miloševo, Sečanj…

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]