Jump to the website Jump to the website

Informativni portal zrenjaninski.com i izdavačka kuća “Laguna” ovog vikenda čitaocima poklanjaju knjigu “Mamin test” Roba Ficpatrika, koja se nalazi u prodaji od 7. decembra.

 

knjiga mamin testDa biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da u komentarima, ispod ovog posta na sajtu, odgovorite na pitanje: “Gde se u Zrenjaninu nalazi knjižara Laguna”? Odgovore ostavljajte pod punim imenom i prezimenom, a takođe je neophodno da u komentaru ostavite i svoj e-mail na koji možemo kontaktirati one koji osvoje nagradu. 

 

Imena dva dobitnika objavićemo u ponedeljak, 12. februara, na portalu www.zrenjaninski.com

 

Neophodna knjiga za svakoga ko pokreće novi posao. U “Maminom testu” naći ćete savete kako da razgovarate s klijentima, a moći ćete i da otkrijete da li je vaša ideja za pokretanje biznisa dobra ili nije.

 

“Mamin test” je kratki i sažeti, praktični vodič koji će vam sačuvati vreme, novac i živce.

 

Kažu da nikada ne bi trebalo da pitate svoju mamu da li je vaša ideja o poslu koji biste želeli da započnete dobra ili nije, jer mama vas voli i najverovatnije će vas slagati. Istina je da nikoga ne bi trebalo da pitate da li je vaša ideja o pokretanju biznisa dobra ili nije. Jednostavno, to je loše pitanje i svako koga budete pitali slagaće vas bar malo. Zapravo, oni i nemaju obavezu da vam kažu istinu. Vi sami morate da saznate i shvatite da li je ono što ste naumili da uradite vredno vaših napora i resursa ili nije.

 

Razgovor s kupcima je jedna od osnovnih postavki uspešnog startapa. Znamo da u toj situaciji moramo dati sve od sebe jer je veoma teško obaviti ključne razgovore valjano. “Mamin test” vam iznosi primere kako komunikacija s važnim klijentima može da krene u pogrešnom smeru i kako možete uspešno da je ostvarite i obezbedite sebi sigurna sredstva.

 

Knjigu “Mamin test” možete kupiti od 7. decembra u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, online knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs

 

Knjižara “Laguna” nalazi se u Aviv Parku Zrenjanin.


valor-v
pangas

FOTO DANA

gomex
valor
persu
gsigma
bioelektrik
pangas
zlatara malisa


Broj komentara 25 za : “POKLANJAMO KNJIGU “MAMIN TEST” ROBA FICPATRIKA

  1. Poštovani čitaoci,

    knjigu “Mamin test”, u izdanju Lagune, osvojili su Jasmina Šajber i Marko Jovanović.

    Dobitnike ćemo kontaktirati putem e-maila kako bismo se dogovorili oko preuzimanja nagrada.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*