Jump to the website Jump to the website

ZRENJANIN – Zrenjaninski osnovni javni tužilac podigao je optužnicu protiv S. S. (33) iz Zrenjanina, zbog sumnje da je počinio tri krivična dela razbojništva.

Foto: ilustracija

Kako navode u tužilaštvu, okrivljeni je 28. septembra prošle godine, oko 19.50 časova, u Zrenjaninu, u ulici Miletićevoj 131, sa kapuljačom na glavi i rol kragnom preko usta, prišao prodajnom pultu kioska i kroz šalter gurnuo metalnu šipku koju je prislonio na vrat radnice, tražeći da mu preda novac. Uplašena prodavačica je izvadila kutiju u kojoj se nalazio novac od dnevnog pazara, nakon čega je okrivljeni uzeo 8.430 dinara, a iz kioska i četiri paklice cigareta.

Novu razbojničku akciju je izveo 1. oktobra, oko 23 časa, u Zrenjaninu, u ulici Brigadira Ristića bb. Sa kapuljačom na glavi prišao je prodajnom šalteru kioska, zapretio prodavačici i kroz šalter otvorio fioku u kojoj se nalazilo novac, odakle je uzeo 5.370 dinara.

Poslednje krivično delo koje mu se stavlja na teret počinio je tri dana kasnije, oko 10 časova, u Zrenjaninu, u ulici Prvomajskoj bb, gde je, na sličan način kao i prethodnih puta, opljačkao kiosk i uzeo pazar u iznosu od 16.250 dinara.


FOTO DANA


Broj komentara 3 za : “MLADI RAZBOJNIK PLJAČKAO KIOSKE PO ZRENJANINU

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*