• ZZ i Novi optimizam najavili

    Bogat program za vikend

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENJANIN – Pokret „Novi optimizam“ najavio je bogat trodnevni vikend program, kojim će obeležiti Dan Evrope i Dan pobede nad fašizmom.

    Organizator Novi optimizamOrganizator manifestacije će 8., 9. i 10. maja organizovati dve predstave, koncert, promociju knjige i žurku, a sve u saradnji sa dnevnim listom „Danas“, Jutarnjim programom RTV i zrenjaninskom štamparijom „Diginet“.
    Centralni događaji najavljeni su 9. maja, od 9 do 15 časova, kada će prolaznici ispred Vodotornja u centru grada imati priliku da uz kupovinu lista „Danas“ na poklon dobiju knjigu, dok će ekipa Jutarnjeg programa RTV, koja je ovogodišnji dobitnik nagrade za borbu protiv diskriminacije, pripremiti specijalni program.
    Tačno u podne, toga dana, u atrijumu Pozorišnog kluba „Zeleno zvono“, održaće se promocija knjige satiričara Dragoljuba Draže Petrovića „Žvaka u pepeljari“, a za 21,30 časova najavljena je monodrama Radoslava Milenkovića „Naši dani“, koja će se igrati jubilarni 1500. put.Nakon predstave u Atrijumu će nastupiti Ivana Acoustic Trio, sa džez svirkom.

    U nedelju, 10. maja u 20 časova u Pozorišnom klubu je izvođenje monodrame Đerđa Serbhorvata „Šta imate da prijavite?“, u režiji i interpretaciji Arpada Černika. Izvođenje je na mađarskom jeziku, a biće obezbeđen prevod na srpski. Predstava se igra u saradnji sa Amaterskim pozorištem „Madač“ iz Zrenjanina.

    „Novi optimizam“ je kao zagrevanje pred ova dva dana najavio gostovanje „Kišobran kolektiva“, koji se bavi promocijom nezavisne kulture i umetnosti, a koji će nastupiti u Atrijumu, u petak 8. maja u 22 časa.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura