• „ZRENJANINSKI RAMONSI“ IMAJU „ALERGIJU NA ZLO“

    ZRENJANIN – Zrenjaninski pank rok trojac „Madresi“, u saradnji sa norveškim distributerom, objavio je novi, treći po redu album pod nazivom „Alergija na zlo“ na svim značajnijim online servisima – Deezer, Itunes, Klicktrack Amazon, Spotify…     Treći album „zrenjaninskh Ramonsa“, kako ih mnogi nazivaju, biće obavljen i na CD-u za izdavačku kuću „Miner Records“, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    „ZRENJANINSKI RAMONSI“ IMAJU „ALERGIJU NA ZLO“

    ZRENJANIN – Zrenjaninski pank rok trojac „Madresi“, u saradnji sa norveškim distributerom, objavio je novi, treći po redu album pod nazivom „Alergija na zlo“ na svim značajnijim online servisima – Deezer, Itunes, Klicktrack Amazon, Spotify…

     

    zrenjaninski ramonsi madresi
    Madresi

     

    Treći album „zrenjaninskh Ramonsa“, kako ih mnogi nazivaju, biće obavljen i na CD-u za izdavačku kuću „Miner Records“, sa kojim bend ima odličnu saradnju i za koju je objavio i prethodni album „Prodajem emocije“ iz 2015. godine. Kao najavu albuma bend je objavio tri singla „Ugašen svet“, „Mega bleja trend“ i „Sitne lopove ganjate, a velikim se klanjate“.

     

    „Madresi“ su ostali verni svom dosadašnjem zvuku baziranom na beskompromisnom rokenrolu sa dosta elemenata panka i društveno angažovanim tekstovima u kojima na satiričan način opisuju socijalne prilike, ali i sopstvene stavove, emocije, frustracije… Ekipa u sastavu Vladimir Maksimović (gitara, vokal), Nenad Ivanić (bubnjevi) i Žolt Vaci (bas gitara, prateći vokal) održala je sjajne nastupe u Beogradu, u Akademiji 28, i nedavno u Lukićevu, kod Zrenjanina, u popularnoj Matičnoj kafani (Kod Gare), gde su izvodili pesme sa pomenutih albuma, kao i sa prvog albuma „Odvedi me odavde“ (Balkanrock records).

     

    „Madresi“ su obećali više živih nastupa u narednom periodu na kojima će promovisati “Alergiju na zlo”, a nama ostaje da im verujemo na reč.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura