Kultura YSLAJDER

“ZRENJANINSKI RAMONSI” IMAJU “ALERGIJU NA ZLO”

Madresi

ZRENJANIN – Zrenjaninski pank rok trojac “Madresi”, u saradnji sa norveškim distributerom, objavio je novi, treći po redu album pod nazivom “Alergija na zlo” na svim značajnijim online servisima – Deezer, Itunes, Klicktrack Amazon, Spotify…

 

zrenjaninski ramonsi madresi
Madresi

 

Treći album “zrenjaninskh Ramonsa”, kako ih mnogi nazivaju, biće obavljen i na CD-u za izdavačku kuću “Miner Records”, sa kojim bend ima odličnu saradnju i za koju je objavio i prethodni album “Prodajem emocije” iz 2015. godine. Kao najavu albuma bend je objavio tri singla “Ugašen svet”, “Mega bleja trend” i “Sitne lopove ganjate, a velikim se klanjate”.

 

“Madresi” su ostali verni svom dosadašnjem zvuku baziranom na beskompromisnom rokenrolu sa dosta elemenata panka i društveno angažovanim tekstovima u kojima na satiričan način opisuju socijalne prilike, ali i sopstvene stavove, emocije, frustracije… Ekipa u sastavu Vladimir Maksimović (gitara, vokal), Nenad Ivanić (bubnjevi) i Žolt Vaci (bas gitara, prateći vokal) održala je sjajne nastupe u Beogradu, u Akademiji 28, i nedavno u Lukićevu, kod Zrenjanina, u popularnoj Matičnoj kafani (Kod Gare), gde su izvodili pesme sa pomenutih albuma, kao i sa prvog albuma “Odvedi me odavde” (Balkanrock records).

 

“Madresi” su obećali više živih nastupa u narednom periodu na kojima će promovisati “Alergiju na zlo”, a nama ostaje da im verujemo na reč.

Podeli članak
sinovoz
FAM