• Zrenjanin, Novi Bečej, Sečanj i Žitište podržali snimanje filma o Miletiću

    Grad Zrenjanin i opštine Novi Bečej, Sečanj i Žitište podržali su snimanje filma o Svetozaru Miletiću, saopštio je Filmski centar Srbije.   Film po scenariju Milovana Vitezovića, u kojem glavnu ulogu tumači Ljubomir Bandović, prati život i rad uglednog advokata i gradonačelnika Novog Sada Svetozara Miletića i njegovu borbu za prisajedinjenje Vojvodine Kraljevini Srbiji.   […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Zrenjanin, Novi Bečej, Sečanj i Žitište podržali snimanje filma o Miletiću

    Grad Zrenjanin i opštine Novi Bečej, Sečanj i Žitište podržali su snimanje filma o Svetozaru Miletiću, saopštio je Filmski centar Srbije.

     

    Film po scenariju Milovana Vitezovića, u kojem glavnu ulogu tumači Ljubomir Bandović, prati život i rad uglednog advokata i gradonačelnika Novog Sada Svetozara Miletića i njegovu borbu za prisajedinjenje Vojvodine Kraljevini Srbiji.

     

    Osim Bandovića, uloge tumače Žarko Laušević, Katarina Žutić, Anja Pavićević, Andrija Kuzmanović, Milutin Mima Karadžić, Dragan Petrović Pele, Ivan Bekjarev, Jovan Ristovski…

     

    Premijera filma zakazana je za maj 2020. godine.

     

    Pročitajte još: Koncert učenika i profesora Muzičke škole „Josif Marinković“

     

    Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović, inače, prisustvovao je juče, u Petrovaradinu, snimanju filma o Svetozaru Miletiću, u režiji Darka Bajića. Film se snima uz podršku Pokrajinske vlade i Ministarstva kulture i informisanja.

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura