• ZAVRŠNA PROJEKCIJA U OKVIRU FESTIVALA ETNOLOŠKOG FILMA

    ZRENJANIN – U petak, 9. decembra, u 20 časova, biće održana završna projekcija u okviru mini – festivala etnološkog filma u Salonu Narodnog muzeja Zrenjanin. Film koji će biti prikazan pod nazivom „Svet banana“ je filmsko istraživanje dosadašnjih, ali i budućih odnosa čoveka prema biljkama koje gaji. Podsetimo, na ovom mini – festivalu, koji je […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    ZAVRŠNA PROJEKCIJA U OKVIRU FESTIVALA ETNOLOŠKOG FILMA

    ZRENJANIN – U petak, 9. decembra, u 20 časova, biće održana završna projekcija u okviru mini – festivala etnološkog filma u Salonu Narodnog muzeja Zrenjanin.

    Film koji će biti prikazan pod nazivom „Svet banana“ je filmsko istraživanje dosadašnjih, ali i budućih odnosa čoveka prema biljkama koje gaji.

    Podsetimo, na ovom mini – festivalu, koji je započet 18. novembra, svakog petka održavane su projekcije filmova s prošlogodišnjeg Međunarodnog festivala etnološkog filma ogranizovanog u Etnografskom muzeju u Beogradu. Do sada su prikazani filmovi „Koreni u srcu“ (Nemačka, 2015), „Razgovori s vazduhom“ (Nepal, SAD, 2014) i „Fatuma i Asja, dve afarske devojčice u Etiopiji“ (Italija, 2014).

    Ulaz je besplatan.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura