• ZAPAŽEN NASTUP BIBLIOTEKE NA SAJMU KNJIGA

    BEOGRAD – Gradska narodna biblioteka „Žarko Zrenjanin“ imala je zapažen nastup na ovogodišnjem Sajmu knjiga u Beogradu. Portal zrenjaninski.com donosi deo atmosfere sa i oko štanda zrenjaninske biblioteke. Svoj roman „Korčulanski đir“, čiji izdavač je zrenjaninska biblioteka, predstavila je autorka Olivera Skoko. Na poziv Narodne biblioteke Srbije, Gradska narodna biblioteka predstavila se na štandu Evropske […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    ZAPAŽEN NASTUP BIBLIOTEKE NA SAJMU KNJIGA

    BEOGRAD – Gradska narodna biblioteka „Žarko Zrenjanin“ imala je zapažen nastup na ovogodišnjem Sajmu knjiga u Beogradu. Portal zrenjaninski.com donosi deo atmosfere sa i oko štanda zrenjaninske biblioteke.

    biblioteka-sajam-knjiga

    Svoj roman „Korčulanski đir“, čiji izdavač je zrenjaninska biblioteka, predstavila je autorka Olivera Skoko. Na poziv Narodne biblioteke Srbije, Gradska narodna biblioteka predstavila se na štandu Evropske unije u okviru programa „Biblioteke kao nova mesta okupljanja“ i „Izdavaštvo za mlade“.

    biblioteka-sajam-knjiga

    U subotu, koja je inače najposećeniji dan na sajmu, na štandu zrenjaninske biblioteke organizovano je „Banatsko poslepodne“. Uz banatske kolače i muziku, znameniti Banaćani družili su se sa posetiocima koji su imali priliku da vide bogat izdavački program biblioteke koji se tiče Banata. Tu je bio i učitelj i pisac Dejan Bošnjak, koji je predstavio treće izdanje svoje knjige „Tamo amo po Banatu“.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura