• VOJVOĐANSKI BRASS FESTIVAL PO JEDANAESTI PUT

    ZRENJANIN – Muzička škola „Josif Marinković“, Gradski duvački orkestar Zrenjanin i Aktiv limenih duvača muzičkih škola Vojvodine, u saradnji sa Kulturnim centrom Zrenjanina i WASBE (World Association for Symphonic Bands and Ensembles), ove godine organizuju jedanaesti Vojvođanski brass festival, koji će se održati 22. februara, u Velikoj sali Kulturnog centra, sa početkom u 16 sati. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    VOJVOĐANSKI BRASS FESTIVAL PO JEDANAESTI PUT

    ZRENJANIN – Muzička škola „Josif Marinković“, Gradski duvački orkestar Zrenjanin i Aktiv limenih duvača muzičkih škola Vojvodine, u saradnji sa Kulturnim centrom Zrenjanina i WASBE (World Association for Symphonic Bands and Ensembles), ove godine organizuju jedanaesti Vojvođanski brass festival, koji će se održati 22. februara, u Velikoj sali Kulturnog centra, sa početkom u 16 sati.

    Na festivalu će učestvovati učenici limenih duvačkih odseka iz skoro svih vojvođanskih muzičkih škola. Festival je revijalnog karaktera i jedini je ovakvog tipa za limene duvače u Vojvodini i šire.

    Nastupaju najbolji učenici muzičkih škola iz Vojvodine (Novi Sad, Pančevo, Senta, Zrenjanin, Sremska Mitrovica, Zemun, Novi Kneževac …).

    Na programu su dela Mocarta, Betovena, Čajkovskog, Bartoka i drugih autora, kao i kompozicije iz drugih žanrova: popularna – evergrin muzika, džez standardi, starogradska muzika…

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura