• Vikend program Kulturnog centra

    ZRENJANIN – Muzičko – scenski mozaik „Zmajevi drugodvajići na raspustu“ biće izveden danas, 13. juna, u Gradskoj bašti, sa početkom u 19 časova, najavljeno je iz Kulturnog centra Zrenjanina. Program je pripremila Radmila Komlenić sa učenicima Osnovne škole „Jovan Jovanović Zmaj“. U Amfitetru Kulturnog centra, idući u susret Međunarodnom danu joge, i u sklopu promocije […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENJANIN – Muzičko – scenski mozaik „Zmajevi drugodvajići na raspustu“ biće izveden danas, 13. juna, u Gradskoj bašti, sa početkom u 19 časova, najavljeno je iz Kulturnog centra Zrenjanina. Program je pripremila Radmila Komlenić sa učenicima Osnovne škole „Jovan Jovanović Zmaj“.

    Promocija zdravog načina života
    Promocija zdravog načina života

    U Amfitetru Kulturnog centra, idući u susret Međunarodnom danu joge, i u sklopu promocije zdravog stila života, sutra će biti organizovana joga žurka – žurka na otvorenom bez duvanskog dima, alkohola i veštačkih stimulansa, koja uz muziku promoviše zdrav način života.

    Za muzički deo programa zadužen je DJ Andrej Bulovan.

    Specijalni gosti žurke su iz sveta karatea, plesa, folklora i joge. Žurka traje od 17 do 19 časova.

    U slučaju kiše biće održana u Studio sali Kulturnog centra od 18 sati. Ulaz je slobodan.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura