• UZ POMOĆ KULTURE ŠIRE LEPOTU RAZLIČITOSTI

    ZRENJANIN – U nedelju, 13. novembra, sa početkom u 19.30 časova, u Narodnom pozorištu „Toša Jovanović“, Jevrejska opština Zrenjanin organizuje jubilarnu, desetu manifestaciju „Korak napred“. Tema ovogodišnje multikulturalne i multikonfesionalne manifestacije je TRADICIJA. Program je sastavljen od koncerta benda „Klemm’n’band“ uz učešće operske pevačice Ane Aleksić Šajrer i glumca Prvoslava Zakovskog. Ulaz je slobodan „Jevrejska opština Zrenjanin iz […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    UZ POMOĆ KULTURE ŠIRE LEPOTU RAZLIČITOSTI

    ZRENJANIN – U nedelju, 13. novembra, sa početkom u 19.30 časova, u Narodnom pozorištu „Toša Jovanović“, Jevrejska opština Zrenjanin organizuje jubilarnu, desetu manifestaciju „Korak napred“. Tema ovogodišnje multikulturalne i multikonfesionalne manifestacije je TRADICIJA.

    Velika sala Narodnog pozorišta
    Velika sala Narodnog pozorišta

    Program je sastavljen od koncerta benda „Klemm’n’band“ uz učešće operske pevačice Ane Aleksić Šajrer i glumca Prvoslava Zakovskog.

    Ulaz je slobodan

    „Jevrejska opština Zrenjanin iz godine u godinu širi lepotu različitosti. Upoznajemo vas i negujemo jevrejsku kulturu i tradiciju, a negujemo jezike, veru i umetnost svih naroda sa kojima živimo. Otkrivamo da smo različiti, otkrivamo da smo mnogo toga jedni od drugih pozajmili i naučili. Najvažnije je što smo za sve ove godine shvatili da živimo u bogatom društvu, društvu bogatom različitim, prelepim kulturama… Stoga je tema ovogodišnjeg jubilarnog „Koraka napred“ tradicija. O njoj ćemo govoriti i svirati, uz nju ćemo pevati. Možda narodi koji žive na ovim prostorima imaju različitu tradiciju, ali svi imaju nešto zajedničko – neguju tradiciju“, poručuju iz Jevrejske opštine Zrenjanin.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura