• U KULTURNOM CENTRU NASTUPAJU HOROVI I KLAPE

    ZRENJANIN – U okviru Međunarodnog festivala horske muzike i klapskog pevanja – Novi Sad, u utorak, 8. novembra, na velikoj sceni Kulturnog centra Zrenjanina biće održan koncert na kom nastupaju Hor državnog univerziteta iz Tule, Muška pevačka klapa „Donat“ iz Zadra, Ženska pevačka grupa „Ive“ iz Moslavine – Slavonija, Mešoviti oktet iz Vojvodine i Rosa […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    U KULTURNOM CENTRU NASTUPAJU HOROVI I KLAPE

    ZRENJANIN – U okviru Međunarodnog festivala horske muzike i klapskog pevanja – Novi Sad, u utorak, 8. novembra, na velikoj sceni Kulturnog centra Zrenjanina biće održan koncert na kom nastupaju Hor državnog univerziteta iz Tule, Muška pevačka klapa „Donat“ iz Zadra, Ženska pevačka grupa „Ive“ iz Moslavine – Slavonija, Mešoviti oktet iz Vojvodine i Rosa Zamito, izvođač tradicionalne italijanske muzike. Koncert počinje u 20 časova, a ulaz je besplatan.

    kulturni-centar-velika-sala

    Zrenjaninska publika biće u prlici da čuje tradicionalnu rusku i daltmatinsku muziku, slavonske bećarce, tradicionačnu vojvođansku muziku i italijanske kancone.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura