Kultura YTOP

TRADICIONALNI NOVOGODIŠNJI HUMANITARNI KONCERT

pedijatrija-paketici
Ova akcija organizovana je i prošle godine, a najmlađi pacijenti su obradovani paketićima

ZRENJANIN – U Baroknoj sali Gradske kuće u Zrenjaninu, u petak, 22. decembra, od 19 časova, biće održan sada već tradicionalni humanitarni koncert “Praznične horske čarolije”.

 

humanitarni koncert
Ova akcija organizovana je i prošle godine, a najmlađi pacijenti su obradovani paketićima

 

U okviru programa će nastupiti Gradski dečiji hor Kulturnog centra – dirigent Senka Milisavljević, združeni horovi “Sanjalice”, “Volimo solfeđo mi” i “Muzika u boji” – dirigenti Sanja Popović i Tanja Ivanica, kao i Dečiji hor muzičkog centra “Supernova” – dirigent Marko Pejčić.

 

Kao i prethodnih godina, ulaznice za ovaj koncert su slatkiši i slane grickalice, od kojih će biti napravljeni paketići koji će biti uručeni dečijem odeljenju Opšte bolnice “Đorđe Joanović”. Prilikom dodele paketića Cekom – Centar za kreativno odrastanje i multikulturalnu saradnju, izvešće novogodišnju predstavu “Novogodišnji kraljevski festival” za decu na odeljenju. Ovo će ujedno biti i prvi promotivni koncert petog, jubilarnog Horskog festivala “Slobodan Bursać”, koji će se održati juna 2018. godine.

 

Organizatori humanitarne akcije su KulturKick Creative Productions i Kulturni centar Zrenjanina, u saradnji sa mladima iz Cekom-a, a sponzor manifestacije je kompanija “Gomex”.

Podeli članak
sinovoz
FAM